Volledig scherm
PREMIUM
Ibrahim Eryürük (rechts) in duel met Krabbendijke-speler Rens Jansen. © Peter Nicolai

FC Axel knokt zich in degradatiekraker naar punt en kijkt vast naar de toekomst

AXEL - FC Axel moet in de slotfase van de competitie strijden voor ieder punt, wil het zich in de tweede klasse kunnen handhaven. De werklust leverde zaterdag tegen één van de concurrenten, Krabbendijke, een puntje op: 1-1.

,,Ik moet mijn ploeg complimenteren voor de wijze waarop ze geknokt hebben voor dit resultaat’’, zei trainer Cees Houtepen na afloop. Tegelijkertijd realiseerde hij zich dat het voetballend niet altijd even mooi was. In de eerste helft viel het spel van de Zeeuws-Vlamingen nog wel mee. Er werden ook kansen gecreëerd. ,,Het had bij de rust 4-2 in ons voordeel kunnen zijn, maar we hadden ook op een 0-2-achterstand kunnen staan’’, keek Houtepen terug.

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Yarick Dorst moet wéér vooral verdedigen
    PREMIUM

    Yarick Dorst moet wéér vooral verdedigen

    BARENDRECHT - Na iets meer dan een kwartier voetballen, keek Yarick Dorst zaterdagmiddag enigszins vertwijfeld richting het scorebord. De cijfers waren hard en veelzeggend: 0-3. Ook tegen Hoek had Barendrecht zaterdag weinig in te brengen en verloor uiteindelijk met 0-4. Voor de derdedivisionist was het de vijfde nederlaag van het seizoen, waardoor het opnieuw moet vrezen dat het degradatievoetbal gaat spelen. ,,Dit hebben we vorig seizoen helaas ook al meegemaakt’’, aldus Dorst.