Volledig scherm
© Thinkstock

Exit Goes, MZC’11 en Kapelle

VLISSINGEN - Het zat de Zeeuwse clubs tegen de Zuid-Hollandse tegenstanders Sliedrecht, Oranje Wit en Pelikaan bepaald niet mee in de derde ronde van het bekertoernooi. Goes miste zaterdagmiddag de mooiste kansen en raakte drie keer paal en lat, MZC’11 speelde vooral na rust sterk en gedreven en verzuimde de 1-1 te maken en Kapelle vocht zich na een 3-0 achterstand terug in de wedstrijd, maar miste het geluk om de aansluitingstreffer te maken.

Sliedrecht-GOES 1-0 (1-0). Nizar Mekkaoui 1-0.
MZC’11-Oranje Wit 0-2 (0-1). Sanzio Dieterich 0-1, Brandon Könemann 0-2.
Pelikaan-Kapelle 4-1 (3-0). Jordy van Buren 1-0, Jordy van Buren 2-0, Jermaine Berbout 3-0, Souliman Abali 3-1, Daniël Munoz 4-1.

  1. KNVB wint internationaal advies in over 'Zaak FC Lisse-Hoek'

    KNVB wint internationaal advies in over 'Zaak FC Lisse-Hoek'

    HOEK - De KNVB heeft over de 'Zaak FC Lisse-Hoek' advies ingewonnen bij de adviesgroep spelregels veldvoetbal en de internationale spelregelcommissie IFAB (International Football Association Board). Bij Hoek waren ze donderdag in de veronderstelling dat de zaak door de KNVB was overgedragen aan de aanklager betaald voetbal. ,,We denken dat ze dat bij Hoek verkeerd geïnterpreteerd hebben'', zei een woordvoerder van de KNVB.