Volledig scherm
© Thinkstock

Eryürük en Sluiskil ook volgend seizoen met elkaar door

SLUISKIL - Veli Eryürük is ook volgend seizoen trainer van Sluiskil. De Terneuzenaar stapte eerder dit seizoen in bij de zondag-vijfdeklasser, nadat Sigi Leest het na enkele duels al voor gezien had gehouden. De Zeeuws-Vlaamse ploeg staat na negen duels nog altijd puntloos onderaan in de vijfde klasse A.

Aanstaande zondag komt daar wellicht verandering in, als Sluiskil op eigen veld aantreedt tegen Corn Boys. De ploeg uit Sas van Gent pakte dit seizoen ook nog geen punt, al speelde het wel één duel minder dan Sluiskil. 

Eryürük is nog niet in het bezit van een trainersdiploma, maar gaat komend seizoen de cursus Uefa C volgen. Daardoor krijgt hij toestemming van de KNVB om als hoofdtrainer aan te blijven bij Sluiskil.

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Het goede gevoel is helemaal weg bij ploeterend Hoek
    PREMIUM

    Het goede gevoel is helemaal weg bij ploeterend Hoek

    HOEK - Precies een maand nadat in Sneek een klein feestje werd gevierd na het binnenhalen van de tweede periode, is de stemming bij Hoek compleet omgeslagen. Niemand kon zaterdag na de 3-4-nederlaag tegen Jong FC Groningen ontkennen dat de derdedivisionist in een flinke voorjaarsdip zit. De selectie hangt als los zand aan elkaar, de onderlinge acceptatie is héél ver te zoeken. ,,Dat gezeur moet eruit’’, zei Hugo Vandenheede. ,,Ik snap ook echt niet waar het vandaan komt.’’