Volledig scherm
Erwin de Nijs © Johan Van Der Heijden

Erwin de Nijs plakt er nóg een jaar aan vast bij Tholense Boys

THOLEN - Erwin de Nijs blijft ook volgend seizoen als hoofdtrainer verbonden aan Tholense Boys. De Nijs begint dan aan zijn vierde seizoen bij de club in zijn woonplaats. 

De voorbije twee jaar grepen de geel-zwarten steeds op het nippertje naast promotie naar de tweede klasse. Beide keren strandde de ploeg in de finale van de nacompetitie. Op dit moment staat Tholense Boys tweede op de ranglijst in de derde klasse B, op ruime afstand van Krabbendijke. 

De Nijs ziet nog steeds voldoende perspectief bij de club. ,,Ik heb het uitstekend naar mijn zin, met een enthousiaste jonge groep en uitstekende mensen om me heen, zowel in de staf als in het bestuur.’’ 

De Nijs is bezig met zijn studie Uefa 1, maar blijft niettemin Tholense Boys trouw. De Nijs: ,,Ik kreeg wel aanbiedingen van clubs op dat niveau, maar het is nog te vroeg naar mijn zin.’’  

Lees alles over de trainerswisselingen in het Zeeuwse voetbal in onze Trainerstombola.

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
 1. MZC’11 kan Terneuzense Boys niet van periodetitel houden
  TWEEDE KLASSE E

  MZC’11 kan Terneuzen­se Boys niet van periodeti­tel houden

  VLISSINGEN - In de tweede klasse E verzekerde Terneuzense Boys zich door een simpele 4-0-uitzege bij MZC’11 van de eerste-periodetitel. In Oostkapelle kreeg Yerseke het schaamrood op de kaken. De ploeg eindigde met negen man en liep tegen een 5-1-nederlaag op. SSV’65 (tegen Nieuwdorp), Krabbendijke, én Arnemuiden verloren in de slotminuten. Winst was er wel voor Serooskerke (3-2-tegen Tholense Boys) en Bruse Boys (1-4-zege bij FC Axel).
 2. Ontembaar Walcheren heeft de eerste prijs binnen
  DERDE KLASSE A

  Ontembaar Walcheren heeft de eerste prijs binnen

  VLISSINGEN - Acht driepunters op rij bezorgden Walcheren in de derde klasse A de eerste prijs van het seizoen. Door een 2-0-zege op FC Dauwendaele verzekerde de ploeg zich van winst in de eerste periode. ,,Het voelt lekker dat we de periodetitel binnen hebben, maar hier nemen we geen genoegen mee’’’, aldus Walcheren-trainer Kevin Hollander, die door het gelijke spel van ’s-Heer Arendskerke bij Kapelle ook nog eens twee punten uitliep op de naaste concurrent. Kruiningen, Zaamslag, VCK en Luctor Heinkenszand schreven elk ook drie punten bij.
 3. WHS houdt de Zeeuwse eer hoog in provinciekraker
  DERDE KLASSE B

  WHS houdt de Zeeuwse eer hoog in provincie­kra­ker

  VLISSINGEN - Het lukte Smerdiek zaterdag in de derde klasse B niet voor een verrassing te zorgen tegen het sterke Wieldrecht, hoewel de ploeg van Bram Kot lang zicht had op een remise. In de slotfase gingen de blauw-zwarten alsnog onderuit: 1-3. Noad’67 verloor in eigen huis van Dubbeldam. De 2-4-nederlaag werd ingeleid door een rode kaart (2x geel) voor Fliplander Luuk Spijker. WHS scoorde op de juiste momenten tegen ZSC’62 en won nipt met 3-2.