Volledig scherm
Brahim Eisati (midden) treurt na de verloren bekerfinale tegen FC Eindhoven. Eisati speelt komend seizoen voor Feyenoord Futsal. © Orange Pictures

Eisati is derde speler die Groene Ster voor Feyenoord Futsal verruilt

ROTTERDAM - Brahim Eisati speelt komend seizoen opnieuw in de eredivisie zaalvoetbal. De Rotterdammer verruilt Groene Ster Vlissingen voor Feyenoord Futsal. 

Eisati, die slechts één seizoen bij Groene Ster speelde, is al de derde speler die van de Vlissingse club naar Feyenoord Futsal gaat. Ook Lotfi Salhi en Joran Maliepaard hebben voor de Rotterdamse club gekozen. Daarnaast raakt Groene Ster ook Abdoe Abdenbi kwijt. De aanvaller maakt op het veld de overstap naar derdedivisionist Hoek en mag daardoor niet meer zaalvoetballen.

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Sven de Wilde uit Hulst schudt de spieren van de internationals van Guinee los
    PREMIUM

    Sven de Wilde uit Hulst schudt de spieren van de internatio­nals van Guinee los

    HULST - Terwijl het zonnetje het bezoek aan het terras al zeer aangenaam maakt, gaat ook de lach op zijn gezicht nog wat extra schijnen. Plots een appje van Ibrahima Traoré. Traoré, aanvoerder van Guinee en aanvaller bij het Duitse Borussia Mönchengladbach. ,,Kijk, ook dit dan weer hé. Het hele avontuur; ik kan het eigenlijk nog steeds niet geloven”, zo vat de 25-jarige Sven de Wilde zijn verhaal samen.