Volledig scherm
PREMIUM
Hulst 20190419 Clinge aanvaller Chris Seghers (links) en duel met HVV'24 verdediger Niels Breijaart © Camile Schelstraete

Eindelijk weer zege HVV’24, tegen in de afwerking falend Clinge

HULST - HVV’24 weet weer wat winnen is. De negatieve spiraal – acht wedstrijden zonder overwinning – werd zaterdag in de derby tegen Clinge doorbroken. De ploeg van Pieter Ongena won het duel in de derde klasse A van het zondagvoetbal met 3-0. De winst, die geflatteerd was, mocht grotendeels op het conto worden geschreven van Jozué Weever en doelman Nick Rijckaert.

Weever groeide uit tot de beste speler op het veld, Rijckaert blonk uit met fabuleuze reddingen. Maar ook de spelers van Clinge hielpen de streekrivaal, door de mooiste kansen te verprutsen. ,,We verzuimden voor rust met 2-0, 3-0 afstand te nemen’’, verbeet trainer Mario Vermeirssen na afloop de teleurstelling. Dat Clinge in die fase de beste kansen kreeg, moest ook Ongena bekennen. ,,Clinge speelde de lange bal en kreeg daardoor kansen. Wij waren voetballend beter. Tot aan het zestienmetergebied’’, gaf de Belg toe.

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement