De Kruse Matties met v.l.n.r. Tom Polfliet, Jimi Houtekamer, Nicky Bauer, Gert-Jan van de Pol, Mitchell Bauer en vooraan de dames Fay Dek en Maud Poleij.
Volledig scherm
PREMIUM
De Kruse Matties met v.l.n.r. Tom Polfliet, Jimi Houtekamer, Nicky Bauer, Gert-Jan van de Pol, Mitchell Bauer en vooraan de dames Fay Dek en Maud Poleij. © Johan Van Der Heijden

Eigen clublied voor Kruiningen dankzij ‘Kruse Matties’

videoKRUININGEN - Kruiningen-icoon Gert-Jan Van de Pol vult zijn vrije uurtjes niet meer in met zijn voetbalvrienden maar met The Smoothy Rockers. Veertien jaar lang stond hij vaak wat op de achtergrond als verdedigende middenvelder van het eerste elftal, maar tegenwoordig is hij wat meer de frontman. Samen met zijn bandje en een team aan vrijwilligers publiceerde hij dit weekend het nieuwe clublied met bijbehorende videoclip, waar menig betaald voetbalorganisatie een puntje aan kan zuigen.

  1. Trainer van Goes: ‘We moeten allemaal in de spiegel kijken‘
    PREMIUM
    VIDEO

    Trainer van Goes: ‘We moeten allemaal in de spiegel kijken‘

    GOES - De derdedivisionist verliest kansloos van Excelsior’31 (1-3). ,,Het zat er geen moment in.” Het verschil in kwaliteit tussen hekkensluiter Goes en nummer twee Excelsior’31 was dan ook groot. Normaliter kan trainer Kevin Hollander hiermee leven. Zaterdag was dat niet het geval. ,,We nemen geen verantwoordelijkheid. Er hoeft niet met vingertjes naar elkaar gewezen te worden. Iedereen moet in de spiegel kijken: de jongens, de staf en ikzelf.”