Duiveland (gele shirts) zag zaterdag de scheidsrechter ziek afhaken, ZSC'62 (rood-wit) verloor van concurrent Krabbendijke.
Volledig scherm
Duiveland (gele shirts) zag zaterdag de scheidsrechter ziek afhaken, ZSC'62 (rood-wit) verloor van concurrent Krabbendijke. © Marieke Mandemaker

Duiveland en Noad'67 halen het einde niet; scheidsrechter haakt ziek af

DERDE KLASSE BVLISSINGEN - Krabbendijke deed zaterdag onderin de derde klasse B goede zaken met een 4-0-zege op de directe concurrent ZSC’62. Het duel tussen Duiveland en Noad’67 werd kort na rust gestaakt, door een zieke arbiter. De stand op dat moment was nog 0-0.

  1. Eén goede helft is onvoldoende voor Hoek
    PREMIUM

    Eén goede helft is onvoldoen­de voor Hoek

    HOEK - Het scorebord in Hoek gaf aan dat er nog negen minuten waren te spelen, toen het muisstil langs het veld werd. Aanjager Erwin Franse eruit, Mike Segers erin. Die wissel zorgde voor onbegrip bij de supporters, die twijfelden aan het voetbalverstand van de trainer. In de minuten die volgden, creëerde de Zeeuws-Vlaamse derdedivisionist niks meer. FC Lisse, dat in de eerste twee duels één puntje had vergaard, kwam met de schrik vrij en prees zich gelukkig met een 1-2-zege.