Erwin Franse, hier vallend, speelt met Hoek al op 19 oktober tegen Excelsior’31. Het Goes van Tim de Winter, die Franse hier vloert, speelt zaterdag niet om 18.00 maar om 15.00 uur thuis tegen Excelsior’31.
Volledig scherm
Erwin Franse, hier vallend, speelt met Hoek al op 19 oktober tegen Excelsior’31. Het Goes van Tim de Winter, die Franse hier vloert, speelt zaterdag niet om 18.00 maar om 15.00 uur thuis tegen Excelsior’31. © Camile Schelstraete

Duel Excelsior’31-Hoek naar 19 oktober, aftrap Goes vervroegd

VLISSINGEN - De KNVB heeft het competitieduel tussen Excelsior’31 en Hoek twee weken vervroegd. De wedstrijd in de derde divisie stond in eerste instantie ingepland op zaterdag 2 november, maar wordt nu op 19 oktober gespeeld.

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Borsele Sloepoort Cup gaat in aangepaste vorm op 12 augustus van start

    Borsele Sloepoort Cup gaat in aangepaste vorm op 12 augustus van start

    NIEUWDORP – De 34ste editie van de Borsele Sloepoort Cup gaat deze zomer definitief door, al wordt het toernooi wel in aangepaste vorm afgewerkt. Het wedstrijdschema is vastgesteld in samenspraak met de gemeente Borsele, alle duels duren geen 45 maar 90 minuten en Terneuzense Boys en Kloetinge onder 23 zijn in poule A de vervangers van de zondagtak van VC Vlissingen. De eerste duels worden op woensdag 12 augustus gespeeld, op de velden van SV Nieuwdorp.