Volledig scherm
Erwin Franse, hier vallend, speelt met Hoek al op 19 oktober tegen Excelsior’31. Het Goes van Tim de Winter, die Franse hier vloert, speelt zaterdag niet om 18.00 maar om 15.00 uur thuis tegen Excelsior’31. © Camile Schelstraete

Duel Excelsior’31-Hoek naar 19 oktober, aftrap Goes vervroegd

VLISSINGEN - De KNVB heeft het competitieduel tussen Excelsior’31 en Hoek twee weken vervroegd. De wedstrijd in de derde divisie stond in eerste instantie ingepland op zaterdag 2 november, maar wordt nu op 19 oktober gespeeld.

De voetbalbond heeft dat besluit genomen, omdat Excelsior'31 op donderdag 31 oktober in de eerste ronde van de KNVB beker thuis aantreedt tegen FC Utrecht. De ploeg uit Rijssen zou dan binnen 48 uur weer moeten aantreden, tegen Hoek. Nu heeft het, net als Hoek, op 2 november een vrije zaterdag.

Hoek speelt ook in de eerste ronde van de KNVB beker, thuis tegen PEC Zwolle. Die wedstrijd is op dinsdag 29 oktober, om 19.45 uur. Goes, de andere Zeeuwse derdedivisionist, treedt die avond thuis aan tegen Cambuur Leeuwarden.

Het duel in de derde divisie tussen Goes en Excelsior’31 dat aanstaande zaterdag op het programma staat, begint eerder dan gebruikelijk. De aftrap bij het duel tussen de nummer voorlaatst en de nummer twaalf van de ranglijst is niet om 18.00 maar om 15.00 uur.

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement