Dubbelslag voor spits De Koeijer

videoVLISSINGEN - Door zijn vijf doelpunten tegen Lewedorpse Boys (11-0-zege) werd Arjen de Koeijer koploper in het PZC-topscorersklassement. Bovendien werd de spits van Yerseke gekozen tot speler van de week in het kader van de Voetbal Awards.

Andere weekwinnaars van dit initiatief van CTV-voetbal en de PZC zijn Kloetinge (Club van de Week), John Karelse van Vlissingen (Trainer van de Week), Jonneke Schuurbiers (Speelster van de Week) en Steve Schalwijk van Vlissingen (Doelpunt van de Week).

Topscorer Arjen de Koeijer heeft inmiddels al tien doelpunten op zijn naam staan. Een week geleden scoorde hij ook al vijf keer tegen Wemeldinge (10-1-zege).

Volledig scherm
Arjen de Koeijer © WACONimages
  1. Dylan 'Eagle' kan Bruse Boys zelfs in de Verenigde Staten niet loslaten

    Dylan 'Eagle' kan Bruse Boys zelfs in de Verenigde Staten niet loslaten

    BURGH-HAAMSTEDE - Woorden schieten voor Dylan Adelaar (21) tekort als hij wil beschrijven hoe mooi hij het leven vindt als speler van het voetbalteam van de Louisiana State University (LSUS). De enige baaldagen die hij het afgelopen halfjaar had in de Verenigde Staten waren zaterdagen. Dan kwam zijn vorige club Bruse Boys namelijk in actie in de eerste klasse, vaak zonder succes. ,,Helaas heb ik tegen Deltasport (4-1-nederlaag) zelf ook weinig voor elkaar kunnen krijgen’’, sombert hij nog wat na, terugblikkend op het afgelopen weekend.