Droomstart van Vlissingen krijgt geen doorstart: weer 3-3

videoCAPELLE AAN DEN IJSSEL - Vlissingen wacht ook na vier wedstrijden nog altijd op de eerste overwinning in de eerste klasse B van het zondagvoetbal.

Op bezoek bij nummer laatst CVV Zwervers werd het 3-3. Dat was alweer het derde gelijkspel na de eerdere 3-3 tegen TAC’90 en de 0-0 bij Den Hoorn. Alleen bij DHC werd met 1-0 verloren.

In Capelle aan den IJssel speelde Vlissingen zondag een wedstrijd met alles erop en eraan. De ploeg van trainer Kevin Hollander zag zijn ploeg een vliegensvlug verkregen 2-0-voorsprong weggeven, maar ook met tien man terugknokken van een 3-2-achterstand.

Vlissingen beleefde een droomstart. Thomas de Rijke schoot binnen vijf minuten twee keer raak. De droomstart kreeg geen doorstart. Binnen een kwartier had Zwervers de aansluitingstreffer gemaakt via David Veauthier.

Na de pauze draaide Zwervers het duel helemaal om. Twee strafschoppen van Marlon Oranje zetten Vlissingen op een 3-2-achterstand tegen de hekkensluiter. Bij de tweede strafschop kreeg Shannon Braafhart zijn tweede gele kaart.

Met tien man stelde Vlissingen toch nog een punt veilig. Invaller Geraldi Geerman zorgde vlak voor tijd voor de 3-3.

Volledig scherm
Geraldi Geerman.
PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement