Volledig scherm
Can Özgan (rechts) wordt gefeliciteerd door zijn ploeggenoten, nadat hij er tegen De Meeuwen met zijn derde treffer van de middag 5-1 van heeft gemaakt. © Johan van der Heijden

Drie ereprijzen voor Kloetinge na ruime winst in derby

VLISSINGEN - Wat een derby al niet teweeg kan brengen. Kloetinge-De Meeuwen (5-1) stond garant voor drie ereprijzen in de Voetbal Awards, een initiatief van CTV Voetbal en de PZC.

Hattrickmaker Can Özgan werd gekozen tot Speler van de Week én zijn 2-0 werd Doelpunt van de Week. Hij lepelde de bal over de doelman. Kloetinge werd uitgeroepen tot Club van de Week. 

De overige prijzen gingen naar Edwin Kriens, die als interim-trainer na twee duels nog een honderdprocentscore heeft bij MZC’11. Speelster van de Week werd Angela Versluijs van Sparta/JVOZ, die een zuivere hattrick maakte tegen ’s-Gravenzande (8-2).

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Noordwijk wint in Hoek en heeft de titel binnen
    DERDE DIVISIE ZATERDAG/ video

    Noordwijk wint in Hoek en heeft de titel binnen

    HOEK – Na een enerverend duel, vierde Noordwijk zaterdagmiddag feest in Hoek. De bezoekers wonnen op sportpark Denoek met 2-3 en pakten daarmee de titel in de derde divisie. Voor de ploeg uit de Bollenstreek was dat het tweede kampioenschap op rij. Hoek had zaterdagmiddag wel iets meer verdiend, maar slaagde er niet om meerdere goede kansen te verzilveren. Met nog één duel te gaan weet trainer Hugo Vandenheede dat hij met zijn formatie op de vierde plaats eindigt.