Volledig scherm
Can Özgan (rechts) wordt gefeliciteerd door zijn ploeggenoten, nadat hij er tegen De Meeuwen met zijn derde treffer van de middag 5-1 van heeft gemaakt. © Johan van der Heijden

Drie ereprijzen voor Kloetinge na ruime winst in derby

VLISSINGEN - Wat een derby al niet teweeg kan brengen. Kloetinge-De Meeuwen (5-1) stond garant voor drie ereprijzen in de Voetbal Awards, een initiatief van CTV Voetbal en de PZC.

Hattrickmaker Can Özgan werd gekozen tot Speler van de Week én zijn 2-0 werd Doelpunt van de Week. Hij lepelde de bal over de doelman. Kloetinge werd uitgeroepen tot Club van de Week. 

De overige prijzen gingen naar Edwin Kriens, die als interim-trainer na twee duels nog een honderdprocentscore heeft bij MZC’11. Speelster van de Week werd Angela Versluijs van Sparta/JVOZ, die een zuivere hattrick maakte tegen ’s-Gravenzande (8-2).

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Hoek zonder Chergui maar mét Akindayini op bezoek bij ASWH

    Hoek zonder Chergui maar mét Akindayini op bezoek bij ASWH

    HOEK - Voor wie er nog aan twijfelde; Hugo Vandenheede kan zijn stem flink verheffen. De Belgische trainer van Hoek is vaak de rust zelve, maar liet er donderdagavond geen twijfel over bestaan dat hij niet tevreden was over enkele spelers. Vandenheede zette iedereen op scherp, want zaterdagmiddag moet Hoek vol aan de bak. In de uitwedstrijd tegen ASWH wil de derdedivisionist de volgende stap richting het winnen van de tweede periode zetten.