Volledig scherm
Steve Schalkwijk (midden) was zondag tegen IFC trefzeker voor VC Vlissingen. © Ruben Oreel

Doelpuntenfestival: van Sander van 't Hof tot Danny Weber

VOETBAL AWARDSVLISSINGEN - Koen Nieuwkoop kampte de afgelopen seizoenen met hardnekkig blessureleed maar is nu weer van waarde voor Noad'67. Zaterdag schoot de broer van Feyenoorder Bart Nieuwkoop prachtig een vrije trap binnen tegen Krabbendijke.

De treffer leverde uiteindelijk geen punten op, want koploper Krabbendijke won met 2-1. De treffer van Koen Nieuwkoop werd wel gekozen tot doelpunt van de week. Deze goal zit in het het wekelijkse doelpuntenfestival, net als treffers van onder anderen Sander van 't Hof (Bruse Boys), Tim de Winter (Goes) en Steve Schalkwijk (Vlissingen).

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Roy Hendriksen: veel en hard werken in Lissabon
    PREMIUM

    Roy Hendriksen: veel en hard werken in Lissabon

    LISSABON - Zondag zag hij vanaf de tribune hoe Bas Dost met twee goals de overwinning tegen Chaves (2-1) binnensleepte. Een dag later werd hij in de schaduw van Marcel Keizer gepresenteerd als assistent van de nieuwe hoofdtrainer, dinsdag stonden de Nederlanders voor het eerst met de door interlands uitgedunde selectie van Sporting op het trainingsveld. Roy Hendriksen gaf zijn ogen en oren de afgelopen dagen goed de kost en weet dat dit een prachtige stap is. ,,Alles is hier aanwezig om topprestaties te leveren’’, zei de 49-jarige Middelburger.