Volledig scherm
Steve Schalkwijk (midden) was zondag tegen IFC trefzeker voor VC Vlissingen. © Ruben Oreel

Doelpuntenfestival: van Sander van 't Hof tot Danny Weber

VOETBAL AWARDSVLISSINGEN - Koen Nieuwkoop kampte de afgelopen seizoenen met hardnekkig blessureleed maar is nu weer van waarde voor Noad'67. Zaterdag schoot de broer van Feyenoorder Bart Nieuwkoop prachtig een vrije trap binnen tegen Krabbendijke.

De treffer leverde uiteindelijk geen punten op, want koploper Krabbendijke won met 2-1. De treffer van Koen Nieuwkoop werd wel gekozen tot doelpunt van de week. Deze goal zit in het het wekelijkse doelpuntenfestival, net als treffers van onder anderen Sander van 't Hof (Bruse Boys), Tim de Winter (Goes) en Steve Schalkwijk (Vlissingen).

  1. Nog een paar maanden en dan valt het doek voor Zeeland Sport

    Nog een paar maanden en dan valt het doek voor Zeeland Sport

    VLISSINGEN - De voetbalvereniging Zeeland Sport, die ook nog een kleine biljartafdeling heeft, houdt aan het einde van dit seizoen op te bestaan. Tijdens een algemene ledenvergadering heeft het bestuur van de zaterdag-vierdeklasser een volmacht gekregen van een meerderheid van de aanwezige leden om het opdoeken van de club formeel voor te bereiden. Daarmee valt komende zomer het doek voor de in 1955 opgerichte Vlissingse club.
  2. Dylan 'Eagle' kan Bruse Boys zelfs in de Verenigde Staten niet loslaten

    Dylan 'Eagle' kan Bruse Boys zelfs in de Verenigde Staten niet loslaten

    BURGH-HAAMSTEDE - Woorden schieten voor Dylan Adelaar (21) tekort als hij wil beschrijven hoe mooi hij het leven vindt als speler van het voetbalteam van de Louisiana State University (LSUS). De enige baaldagen die hij het afgelopen halfjaar had in de Verenigde Staten waren zaterdagen. Dan kwam zijn vorige club Bruse Boys namelijk in actie in de eerste klasse, vaak zonder succes. ,,Helaas heb ik tegen Deltasport (4-1-nederlaag) zelf ook weinig voor elkaar kunnen krijgen’’, sombert hij nog wat na, terugblikkend op het afgelopen weekend.