Volledig scherm
Steve Schalkwijk (midden) was zondag tegen IFC trefzeker voor VC Vlissingen. © Ruben Oreel

Doelpuntenfestival: van Sander van 't Hof tot Danny Weber

VOETBAL AWARDSVLISSINGEN - Koen Nieuwkoop kampte de afgelopen seizoenen met hardnekkig blessureleed maar is nu weer van waarde voor Noad'67. Zaterdag schoot de broer van Feyenoorder Bart Nieuwkoop prachtig een vrije trap binnen tegen Krabbendijke.

De treffer leverde uiteindelijk geen punten op, want koploper Krabbendijke won met 2-1. De treffer van Koen Nieuwkoop werd wel gekozen tot doelpunt van de week. Deze goal zit in het het wekelijkse doelpuntenfestival, net als treffers van onder anderen Sander van 't Hof (Bruse Boys), Tim de Winter (Goes) en Steve Schalkwijk (Vlissingen).

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Hoek kan zich opmaken voor duels met Spijkenisse
    VIDEO

    Hoek kan zich opmaken voor duels met Spijkenis­se

    HOEK – Hoek begint de nacompetitie om promotie naar de derde divisie aanstaande dinsdag met een thuiswedstrijd tegen Spijkenisse. De return is zaterdag op het veld van de ploeg die in de derde divisie als zestiende eindigde. Hoek had zich vorige week al verzekerd van deelname aan de nacompetitie maar slaagde er in de laatste competitiewedstrijd niet in om de ongeslagen reeks vast te houden. Op eigen veld ging de ploeg van trainer Jannes Tant met 1-2 onderuit tegen Achilles Veen.