Volledig scherm
Steve Schalkwijk (midden) was zondag tegen IFC trefzeker voor VC Vlissingen. © Ruben Oreel

Doelpuntenfestival: van Sander van 't Hof tot Danny Weber

VOETBAL AWARDSVLISSINGEN - Koen Nieuwkoop kampte de afgelopen seizoenen met hardnekkig blessureleed maar is nu weer van waarde voor Noad'67. Zaterdag schoot de broer van Feyenoorder Bart Nieuwkoop prachtig een vrije trap binnen tegen Krabbendijke.

De treffer leverde uiteindelijk geen punten op, want koploper Krabbendijke won met 2-1. De treffer van Koen Nieuwkoop werd wel gekozen tot doelpunt van de week. Deze goal zit in het het wekelijkse doelpuntenfestival, net als treffers van onder anderen Sander van 't Hof (Bruse Boys), Tim de Winter (Goes) en Steve Schalkwijk (Vlissingen).

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. De Jager stapt over van Twente naar Hoek
    PREMIUM

    De Jager stapt over van Twente naar Hoek

    HOEK - Ruben de Jager (21) is dit seizoen speler van Hoek. De aanvaller trainde de afgelopen weken al mee met de derdedivisionist en kwam voor het weekend tot een akkoord met de club. Hoek heeft de overschrijving van De Jager meteen ingediend bij de KNVB. De inwoner van Lewedorp komt over van FC Twente en bij zijn nieuwe club hopen ze dat hij speelgerechtigd is voor het duel van zaterdag met ADO’20, in de eerste kwalificatieronde van de KNVB beker.