Miroslav Peric (in het zwart) maakte drie goals namens Terneuzense Boys tegen Oranje Wit.
Volledig scherm
Miroslav Peric (in het zwart) maakte drie goals namens Terneuzense Boys tegen Oranje Wit. © Harry Brouns

Doelpunten Terneuzense Boys komen te laat in spectaculaire degradatiekraker

EERSTE KLASSE CDORDRECHT – Promovendus Terneuzense Boys sluit het jaar af als eenzame hekkensluiter in de eerste klasse C. De ploeg verloor het belangrijke en spectaculaire degradatieduel met concurrent Oranje Wit met 5-4.

 1. De 6-5 bij Aardenburg-Corn Boys is uitschieter op openingsdag bij vierdeklassers
  VIERDE KLASSE A

  De 6-5 bij Aardenburg-Corn Boys is uitschie­ter op openings­dag bij vierdeklas­sers

  VLISSINGEN - De kop is eraf in de vierde klasse A van het zondagvoetbal. Kenney de Baerdemaker bracht namens Hoofdplaat al na enkele minuten de eerste treffer in deze klasse op zijn naam. Na negentig minuten kende de wedstrijd tegen Vogelwaarde een 4-1-eindstand. Ronduit spectaculair was het scoreverloop bij Aardenburg tegen Corn Boys waar de thuisploeg na een 4-0-voorsprong binnen twintig minuten uiteindelijk met 6-5 zegevierde. Oostburg wist bij Sluis (1-4) als enige uitploeg de drie punten mee naar huis te nemen. Biervliet tegen Koewacht leverde met 1-1 geen winnaar op.
 2. Wilson voelt geen extra druk na matige seizoensstart van Hoek
  PREMIUM

  Wilson voelt geen extra druk na matige seizoens­start van Hoek

  HOEK – De selectie van Hoek vertrekt vrijdagmiddag al richting Assen, waar het zaterdagmiddag aantreedt tegen ACV. Op het duel met de promovendus staat aardig wat druk, omdat de Zeeuws-Vlaamse derdedivisionist ver van huis móet winnen. Daarmee kan het de vervelende smaak van de matige seizoensstart enigszins wegspoelen en tegelijkertijd verliest Hoek de topploegen niet nu al uit het zicht. ,,We hebben onszelf drie weken op rij tekort gedaan’’, zegt Fabian Wilson.