Dies Janse, hier namens Ajax in actie tegen Feyenoorder Ronaldo Hiwat, debuteerde met een doelpunt in Oranje onder 16. De uit Goes afkomstige verdediger speelde met het team met 2-2 gelijk tegen België.
Volledig scherm
Dies Janse, hier namens Ajax in actie tegen Feyenoorder Ronaldo Hiwat, debuteerde met een doelpunt in Oranje onder 16. De uit Goes afkomstige verdediger speelde met het team met 2-2 gelijk tegen België. © Orange Pictures

Dies Janse scoort bij debuut in Oranje onder 16, maar winnen lukt net niet

VELDWEZELT - Dies Janse was donderdag meteen trefzeker in zijn eerste interland voor Oranje onder 16. De uit Goes afkomstige voetballer, die als linker centrale verdediger speelde, leidde met zijn ploeg tegen België halverwege met 1-0 en zorgde zelf acht minuten na rust voor de 2-0. Toch zal hij gemengde gevoelens aan het oefenduel hebben overgehouden, want de Belgen kwamen in het laatste halfuur nog langszij (2-2).

  1. Tussenrapport na 100 wedstrijden Luctor Heinkenszand
    PREMIUM
    RUDESTATS

    Tussenrap­port na 100 wedstrij­den Luctor Heinkens­zand

    Luctor Heinkenszand haalde zaterdag weer nieuwerwets uit. Op eigen veld werd GPC Vlissingen, de trotse koploper na vier speeldagen, met 9-2 weggevaagd door de koploper van de laatste weken. Geen slechte uitslag om een jubileum te vieren. Luctor Heinkenszand speelde namelijk de honderdste officiële wedstrijd in zijn prille bestaan. Een statistische tussenbalans van de club die in 2017 ontstond uit Luctor’88 en Heinkenszand.