Volledig scherm
PREMIUM
Sherief Tawfik, die na dit seizoen stopt bij Goes, omringd door spelers van EVV. © Johan Van Der Heijden

‘Deze gekke gasten kunnen het gewoon flikken’

GOES - Ruim vier maanden geleden stelde Goes-trainer Rogier Veenstra dat hij 'met een lagere hartslag' de club bezocht. ,,De spanning nam af”, omschreef de naar ASHW vertrekkende oefenmeester in deze krant. Momenteel klopt zijn voetbalhart misschien wel vaker dan ooit tevoren. ,,Hiervoor ben ik trainer geworden.”

Door de 2-0-zege zondag tegen EVV zijn de Goesenaren wederom een stap dichter bij de nacompetitie gekomen. ,,In de hoofdklasse was vooraf duidelijk dat we bovenin mee konden draaien”, keek Veenstra terug. ,,Nu had ik het niet verwacht. We doen dit jaar écht mee met de grote jongens.”

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Debuut bij NAC geeft Van Hecke heerlijk gevoel
    PREMIUM

    Debuut bij NAC geeft Van Hecke heerlijk gevoel

    BREDA - Vrijdagavond was het eindelijk zover voor Jan Paul van Hecke. De pas negentienjarige Arnemuidenaar maakte tijdens het duel tussen NAC Breda en Helmond Sport als invaller zijn debuut in het betaalde voetbal. Van Hecke kwam na 78 minuten bij een 4-1-stand binnen de lijnen voor de Spaanse aanvoerder Nacho Monsalve. NAC Breda won de wedstrijd vooral dankzij een sterke eerste helft overtuigend met 5-1 en is de koploper in de Keuken Kampioen Divisie.