David Destorme.
Volledig scherm
David Destorme. © Camile Schelstraete

Destorme gaat aan de slag bij FC Axel

AXEL - David Destorme (41) wordt de nieuwe trainer van zaterdag-tweedeklasser FC Axel. Hij komt over van zondag-derdeklasser Terneuzen, waar hij sinds 1 januari 2020 voor de groep stond.

  1. Mag een zorgverzekeraar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?

    Mag een zorgverze­ke­raar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?

    Over wat er wel en wat er niet gedekt wordt door de zorgverzekering bestaan veel misverstanden. En hoewel je misschien niet altijd zin hebt om dat tot op de bodem uit te zoeken, kan je veel geld besparen door dat wel te doen. Vergelijkingssite Independer liet onafhankelijk onderzoek uitvoeren naar de belangrijkste misverstanden, deze keer: mag een zorgverzekeraar je weigeren voor de basisverzekering vanwege een slechte gezondheid?
  2. Afgelastingen dit weekend: Kloetinge niet in actie, ook Yerseke en Walcheren-Serooskerke van de planning

    Afgelastin­gen dit weekend: Kloetinge niet in actie, ook Yerseke en Walcheren-Seroosker­ke van de planning

    VLISSINGEN - Kloetinge komt zaterdag opnieuw niet in actie. De wedstrijd van de Bevelandse eersteklasser in en tegen Nieuw-Lekkerland gaat niet door in verband met (mogelijke) coronagevallen bij de tegenstander. Ook tweedeklasser Yerseke speelt zaterdag niet, vanwege dezelfde problematiek bij tegenstander VVGZ. Eveneens in de Tweede Klasse E is de wedstrijd Walcheren-Serooskerke van het programma verdwenen.