Brian Meulmeester (rechts) speelt ook volgend seizoen voor Goes.
Volledig scherm
Brian Meulmeester (rechts) speelt ook volgend seizoen voor Goes. © Carla Vos

Derdedivisionist Goes weet nog acht spelers langer aan zich te binden

GOES - In navolging van aanvoerder Ruben Hollemans blijven nog acht spelers Goes trouw. Het gaat onder anderen om doelman Brian Meulmeester en rechtsback Jelle Klap.

Buitenom het bovenstaande drietal dragen ook de middenvelders Hiep Nguyen, Remon de Vlieger en Nazario de Fretes volgend seizoen het shirt van de derdedivisionist. Verdedigers Jesse Bank en Ralph de Kok verlengen eveneens hun dienstverband, net als reservedoelman Lorenzo Hoekman.

Daarmee telt de selectie van Goes met het oog op aankomend seizoen twaalf spelers. De club kwam met drie nieuwelingen tot een akkoord: buitenspeler Thomas de Rijke en de multifunctioneel inzetbare Renzo Roemeratoe (beiden VC Vlissingen), plus defensieve kracht Toon Jochems (Cluzona).

  1. Als het aan De Visser ligt, laat VC Vlissingen de zondagtak vallen
    PREMIUM

    Als het aan De Visser ligt, laat VC Vlissingen de zondagtak vallen

    VLISSINGEN - Samen met Rob Vergouwen hield Johan de Visser in 2010 VC Vlissingen in leven. In de jaren die volgden groeide zakenman De Visser bij de Walcherse voetbalvereniging uit tot een belangrijke steunpilaar. Die tijd is nu voorbij, benadrukt hij tijdens een interview meerdere keren. Als het aan De Visser ligt stopt VC Vlissingen met de zondagtak en wordt er geld en energie in de uitgeholde jeugdafdeling gestoken. Al heeft hij binnen het bestuur van de club nog weinig medestanders. ,,Want VC Vlissingen wordt geregeerd door emotie.’’