Volledig scherm
Hoek en Goes oefenden vorig seizoen tegen elkaar. In september staan ze voor de eerste keer tegenover elkaar in de derde divisie. © Johan van der Heijden

Derby Hoek-Goes gewoon om 14.30 uur, return is op vrijdagavond

TERNEUZEN - De eerste derby in de derde divisie zaterdag tussen Hoek en Goes wordt op zaterdag 21 september gewoon om 14.30 uur gespeeld. De aftrap van het duel stond aanvankelijk om 18.00 uur gepland. Beide clubs hebben in onderling overleg besloten gewoon om 14.30 uur te spelen.

De return, die voor zaterdag 1 februari op het programma stond, wordt een dag eerder gespeeld. De aftrap voor het duel tussen Goes - dat overstapte van de derde divisie zondag naar de derde divisie zaterdag - en Hoek staat nu op vrijdag 31 januari om 19.30 uur gepland. Wanneer het duel die dag wordt afgelast en op een andere zaterdag opnieuw wordt ingepland, zal ook die wedstrijd naar de vrijdagavond worden verplaatst.

Hoek en Goes spelen over een kleine twee weken, op zaterdag 17 augustus, hun eerste officiële wedstrijd van dit seizoen. In de KNVB beker gaat Hoek die dag op bezoek bij zondag-eersteklasser SV TOP in Oss (aftrap 18.00 uur), terwijl Goes op bezoek gaat bij zaterdag-eersteklasser Huizen. Dat duel begint om 14.30 uur. Een week later start de competitie in de derde divisie, met Hoek-FC Lisse en Dovo-Goes.

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement