Volledig scherm
PREMIUM
Serooskerke (blauwe shirts) in de verdrukking tegen ADO Den Haag. © Dirk Jan Gjeltema

Dennis Kovacevic maakt indruk bij Seroos-debuut met panna aan aanvoerder van ADO

videoSEROOSKERKE - Als voetballer kampte hij nooit met een blessure, maar nu zijn de krukken de twee beste vrienden van Serooskerke-voorzitter Hans van den Broeke. Afgelopen zaterdag liep hij bij het ringrijden - nota bene tijdens de prijsuitreiking - een scheurtje in z’n meniscus op. ,,Een paard dat langsliep schuurde langs mijn been. En dat geeft niet mee hè’’, vertelde Van den Broeke met een minzaam lachje.

Het voorval leek voor hem al snel vergeten, want van de prestatie van Serooskerke tegen ADO Den Haag kon Van den Broeke enkel maar genieten. Met name in de tweede helft speelde de zaterdag-tweedeklasser een prima wedstrijd.

Voor rust leken de Hagenezen, die op trainingskamp zijn in Renesse, goed op weg om de eindstand van twee jaar terug - toen het met 7-0 won van Serooskerke - minstens te evenaren. Na elf minuten kopte spits Delano Ladan een voorzet tegen de touwen.

De zo’n zevenhonderd toeschouwers zagen een paar minuten later ook Lorenzo van Kleef met een kopbal scoren. Op het half uur deed ook Serooskerke-speler Maikel Simonse een duit in het zakje. Na afloop baalde hij flink over zijn eigen doelpunt. ,,Maar ik raakte ‘m wel perfect hè?’’

Bekijk hieronder de reacties van Bjorn Francke, Dennis Kovacevic en Alfons Groenendijk.

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement