Volledig scherm
PREMIUM
Serooskerke (blauwe shirts) in de verdrukking tegen ADO Den Haag. © Dirk Jan Gjeltema

Dennis Kovacevic maakt indruk bij Seroos-debuut met panna aan aanvoerder van ADO

videoSEROOSKERKE - Als voetballer kampte hij nooit met een blessure, maar nu zijn de krukken de twee beste vrienden van Serooskerke-voorzitter Hans van den Broeke. Afgelopen zaterdag liep hij bij het ringrijden - nota bene tijdens de prijsuitreiking - een scheurtje in z’n meniscus op. ,,Een paard dat langsliep schuurde langs mijn been. En dat geeft niet mee hè’’, vertelde Van den Broeke met een minzaam lachje.

Het voorval leek voor hem al snel vergeten, want van de prestatie van Serooskerke tegen ADO Den Haag kon Van den Broeke enkel maar genieten. Met name in de tweede helft speelde de zaterdag-tweedeklasser een prima wedstrijd.

Voor rust leken de Hagenezen, die op trainingskamp zijn in Renesse, goed op weg om de eindstand van twee jaar terug - toen het met 7-0 won van Serooskerke - minstens te evenaren. Na elf minuten kopte spits Delano Ladan een voorzet tegen de touwen.

De zo’n zevenhonderd toeschouwers zagen een paar minuten later ook Lorenzo van Kleef met een kopbal scoren. Op het half uur deed ook Serooskerke-speler Maikel Simonse een duit in het zakje. Na afloop baalde hij flink over zijn eigen doelpunt. ,,Maar ik raakte ‘m wel perfect hè?’’

Bekijk hieronder de reacties van Bjorn Francke, Dennis Kovacevic en Alfons Groenendijk.

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
 1. Overwinning Hoek kost toch nog heel veel kracht
  DERDE DIVISIE/VIDEO

  Overwin­ning Hoek kost toch nog heel veel kracht

  RIJSSEN – Toen Roycel James na 51 minuten uit een vrije trap de 0-3 binnenschoot, leek er geen vuiltje aan de lucht voor Hoek. De ploeg van Lieven Gevaert leek Excelsior’31 eenvoudig over de knie te leggen, maar kwam uiteindelijk nog bedrogen uit. De thuisploeg kwam terug tot 2-3 en was na de rode kaart voor Michel Gerritsen Mulkes zelfs nog dicht bij de gelijkmaker. Die viel niet, dankzij een fantastische reflex van doelman Jordi de Jonghe.
 2. Yerseke kan het karwei niet afmaken tegen koploper
  video / TWEEDE KLASSE E

  Yerseke kan het karwei niet afmaken tegen koploper

  VLISSINGEN - Halverwege leek Yerseke met een 2-0-voorsprong nog op weg naar een stunt tegen koploper Nieuwenhoorn, maar de bezoekers zorgden er met drie goals na rust voor dat Yerseke toch met lege handen achter bleef. Oostkapelle/Domburg sloot de Walcherse derby met Arnemuiden (3-2) winnend af en Bruse Boys pakte drie punten in ‘s-Heer Arendskerke. MZC’11 won thuis met 2-1 van DBGC, waardoor de Zierikzeese ploeg oprukte naar de derde plaats op de ranglijst.