Marco den Deurwaarder bij de training van Luctor Heinkenszand. Zaterdag treft hij zijn oude ploeg Kapelle.
Volledig scherm
PREMIUM
Marco den Deurwaarder bij de training van Luctor Heinkenszand. Zaterdag treft hij zijn oude ploeg Kapelle. © Johan Van Der Heijden

Den Deurwaarder wil Kapelle nu juist pijn doen: ‘Die club is bijzonder voor mij’

HEINKENSZAND - In de derde klasse A staat morgen een topper op het programma. Luctor Heinkenszand gaat als nummer twee op bezoek bij de verrassende koploper Kapelle. Voor Marco den Deurwaarder is de wedstrijd extra bijzonder, hij stapte afgelopen zomer, na 21 jaar, over van de thuisploeg naar de club die morgen uit speelt.

  1. Goes haalt al mooie cijfers in eerste oefenduel
    PREMIUM

    Goes haalt al mooie cijfers in eerste oefenduel

    HALSTEREN - Goes wil dit seizoen dominant voetbal spelen en zoveel mogelijk ballen veroveren op de vijandelijke helft. Dat lukte zaterdag in de eerste oefenwedstrijd bij hoofdklasser Halsteren verrassend goed. Coach Kevin Hollander had de cijfers meteen na het laatste fluitsignaal paraat: 54 keer leverde het vroegtijdig storen van zijn 14 nieuwe gezichten tellende ploeg balbezit op. ,,Natuurlijk zijn we nog lang niet waar we moeten zijn. Aan de bal moet het nog stukken beter. Tot dusver hebben we daar ook nog nauwelijks op getraind. In balbezit de juiste keuzes maken is de volgende stap.”