Volledig scherm
PREMIUM
Matchwinnaar Demy Kole (rechts) en ploegmaat Thijs van den Dries duelleren in het gewonnen duel met Cluzona. © Johan Van Der Heijden

Demy Kole grijpt zijn kans bij Kloetinge

KLOETINGE - Kloetinge deed zaterdagmiddag uitstekende zaken in het districtsbekertoernooi. Op het Wesselopark werd Cluzona met 1-0 verslagen door de ploeg van Marcel Lourens. Demy Kole kroonde zich tot matchwinner.

Hoogstaand was het niet, maar de oefenmeester was na afloop tevreden. ,,Het ging vandaag alleen om winnen, dat is gelukt!’’ In aanloop naar de wedstrijd tegen de Brabantse ploeg verloor Kloetinge in een oefenwedstrijd van Oostkapelle, een wedstrijd waarin het vooral ontbrak aan strijdlust en passie. En dus waren de afspraken vooraf duidelijk. ,,We hebben deze wedstrijd benaderd als een serieuze competitiewedstrijd, over de instelling ben ik vandaag tevreden."

Quote

Het is een behoorlij­ke stap, maar ik heb het gevoel dat ik meega in het niveau van mijn ploeggeno­ten.

Demy Kole
PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Sven de Wilde uit Hulst schudt de spieren van de internationals van Guinee los
    PREMIUM

    Sven de Wilde uit Hulst schudt de spieren van de internatio­nals van Guinee los

    HULST - Terwijl het zonnetje het bezoek aan het terras al zeer aangenaam maakt, gaat ook de lach op zijn gezicht nog wat extra schijnen. Plots een appje van Ibrahima Traoré. Traoré, aanvoerder van Guinee en aanvaller bij het Duitse Borussia Mönchengladbach. ,,Kijk, ook dit dan weer hé. Het hele avontuur; ik kan het eigenlijk nog steeds niet geloven”, zo vat de 25-jarige Sven de Wilde zijn verhaal samen.