Volledig scherm
Rick de Punder (nummer 7) schudt de scheidsrechters de hand na de eenzijdige 13-0-nederlaag van Sint Maarten tegen Haiti. Ploeggenoot Raymond Wolff (nummer 6) komt aangelopen. © YouTube

De Punder en Wolff krijgen bulldozer over zich heen

VIDEOPORT AU PRINCE - De Zeeuwse voetballers Rick de Punder (Goes) en Raymond Wolff (Vlissingen) werden dinsdagochtend het slachtoffer van de scoringsdrift van Haïti.

Het Zeeuwse duo verloor met Sint Maarten met maar liefst 13-0 van Haïti de eerste wedstrijd in de Nations League in de Concacaf-zone. De Punder en Wolff speelden beiden een hele wedstrijd. Dat gold niet voor hun keeper, die voortijdig uit zijn lijden werd verlost.

De 13-0-score was zowel voor Haïti (grootste zege ooit) als Sint Maarten (grootste nederlaag ooit) een record. Halverwege was de stand 5-0. De spits van het Belgische Sint-Truiden, Duckens Nazon, scoorde vijf keer.

Jeremy de Nooijer uit Vlissingen won met Curaçao juist met dubbele cijfers. Tegen Grenada werd het 10-0. De Nooijer, middenvelder bij Sheriff Tiraspol uit Moldavië, kwam zelf niet in actie vanwege een blessure die hij opliep op de training.

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement