Volledig scherm
Jeremy de Nooijer eerder dit jaar met het shirt van FK Suduva Marijampole. © PZC

De Nooijer laat contract bij FK Suduva na drie maanden ontbinden

VLISSINGEN - Jeremy de Nooijer kan op zoek naar een nieuwe club. De 27-jarige middenvelder uit Vlissingen heeft zijn contract bij FK Suduva Marijampole afgelopen week laten ontbinden. De Nooijer was pas sinds begin maart in dienst van de club in Litouwen. Daarvoor speelde hij in het buitenland voor Sheriff Tiraspol (Moldavië) en de Bulgaarse club Levski Sofia.

Nu zijn contract is ontbonden kan de oud-speler van onder meer RCS, JVOZ en Sparta op zoek naar een nieuwe werkgever. De Nooijer zou deze zomer als international van Curaçao ook nog in actie kunnen komen tijdens de Gold Cup, het toernooi dat in de Verenigde Staten, Costa Rica en Jamaica wordt gespeeld. Curaçao is in poule C ingedeeld bij Honduras, Jamaica en El Salvador. 

Het eerste duel met El Salvador is op 17 juni op Jamaica, daarna volgen de duels met Honduras (in Houston) en Jamaica. Dat laatste duel wordt in Los Angeles gespeeld, op 25 juni. Als voorbereiding op de Gold Cup gaat de selectie van Curaçao naar Thailand, waar het deelneemt aan de Kings Cup. Dat toernooi, met naast Curaçao en Thailand ook India en Vietnam als deelnemers, vindt plaats tussen 5 en 8 juni.

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Hoek brengt zichzelf nog onnodig in de problemen
    PREMIUM

    Hoek brengt zichzelf nog onnodig in de problemen

    RIJSSEN - Een uur volwassen, solide en effectief. Een halfuur onsamenhangend, niet scherp genoeg, kansen missend bij de vleet en naïef. Zo kon het duel dat Hoek zaterdag in Rijssen tegen Excelsior’31 speelde kort en bondig worden samengevat. Dankzij dat sterke eerste uur stond de ploeg van Lieven Gevaert op een comfortabel lijkende voorsprong (0-3), maar ruim dertig enerverende minuten later koesterden ze bij Hoek de benauwde 2-3-overwinning.