Volledig scherm
Jeremy de Nooijer (links) © Al-Shamal SC

De Nooijer en Curaçao pakken punt in emotioneel duel

VLISSINGEN - Voetballer Jeremy de Nooijer en Curaçao hebben een punt gepakt in het Nations League-duel met Haïti. De wedstrijd in de nacht van dinsdag op woensdag (Nederlandse tijd) eindigde in 1-1.

Het was een emotioneel duel voor De Nooijer en zijn mede-internationals van Curaçao. Voorafgaand aan de ontmoeting met Haïti overleed reservedoelman Jarzinho Pieter plotseling.  

De enige goal van Curaçao werd gemaakt door Elson Hooi. De ADO Den Haag-aanvaller maakte in de eerste ontmoeting met Haïti (1-0-zege) ook al de enige goal. Oost-Souburger De Nooijer speelde negentig minuten.

Curaçao staat er door de remise in het emotionele duel overigens prima voor. Het gaat met vier punten uit twee duels aan kop in poule D van de Concacaf Nations League-divisie A.

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Voetbal Vodcast #1: ‘Dat Hoek-Goes zaterdag om 14.30 uur wordt gespeeld, kost heel veel toeschouwers’
    video

    Voetbal Vodcast #1: ‘Dat Hoek-Goes zaterdag om 14.30 uur wordt gespeeld, kost heel veel toeschou­wers’

    VLISSINGEN - In de derde divisie zijn de twee Zeeuwse clubs al een maand onderweg, komend weekend gaan ook de overige voetbalclubs van start in de verschillende competities. Genoeg te bespreken dus in de eerste aflevering van het nieuwe seizoen van de PZC Voetbal Vodcast, waarbij presentator Juriën Dam in gesprek gaat met sportverslaggevers Barry van der Hooft en Rudy Boogert.