Jesse van der Linden maakte de 0-2 voor MZC'11 op bezoek bij De Meeuwen.
Volledig scherm
PREMIUM
Jesse van der Linden maakte de 0-2 voor MZC'11 op bezoek bij De Meeuwen. © Kees Bin

De Methode van Kriens werkt en helpt MZC’11 van de nul af

ZOUTELANDE - Met de nodige bluf op zak reisde MZC'11-trainer Edwin Kriens af richting Zoutelande voor het treffen met De Meeuwen. ,,We hebben als technische staf op de trainingen bovenop de spelersgroep gezeten en de boel wakker geschud.’’ Het miste zijn uitwerking niet, want De Meeuwen werd door MZC’11 op een 1-4-nederlaag getrakteerd.

 1. Keeper van Kruiningen scoorde in 1984 al met een kopbal in de slotfase
  PREMIUM

  Keeper van Kruiningen scoorde in 1984 al met een kopbal in de slotfase

  KRUININGEN - Elke keer als Huib Krombeen uit Kruiningen een keeper ziet scoren, gaat hij in gedachten terug in de tijd. Terug naar november 1984. Toen kopte hij zijn club Kruiningen in de laatste seconden van de wedstrijd tegen SSV’65 naar een 1-1-gelijkspel. Woensdagavond moest hij daar ook weer aan denken, toen doelman Luuk Koopmans in de slotfase ADO Den Haag naar een 1-1-gelijkspel kopte tegen Sparta.
 2. Misschien moet de KNVB eens over de schutting kijken
  PREMIUM

  Misschien moet de KNVB eens over de schutting kijken

  VLISSINGEN - Voor Goes kan de tweede corona-onderbreking van de voetbalcompetities zomaar gunstig uitpakken. In twee van de drie door de KNVB geschetste scenario’s vervallen immers de reeds gespeelde wedstrijden. Goes is in de derde divisie na vijf duels nog puntloos. Het derde scenario is bovendien het minst waarschijnlijke, want dat behelst dat de competitie volgend jaar tussen januari en juni in zijn geheel wordt uitgespeeld.
 1. GPC Vlissingen scoort met clinic
  Play

  GPC Vlissingen scoort met clinic

 2. 25 vragen aan: HSV Hoek-middenvelder Jonathan Constansia
  Play

  25 vragen aan: HSV Hoek-middenvel­der Jonathan Constansia