Volledig scherm
Daan Eikenhout zag zijn ploeg zaterdag met 6-0 verliezen bij Forum Sport. © Johan Van Der Heijden

De Meeuwen hard onderuit, hekkensluiter RVVH loopt in

EERSTE KLASSE BVOORBURG – Promovendus De Meeuwen is er in de eerste klasse B van het zaterdagvoetbal niet in geslaagd na nummer vier BVCB ook nummer zeven Forum Sport te verslaan. In Voorburg werd het 6-0 voor de Zuid-Hollanders.

Joshua Steenvoorden was de grote plaaggeest van De Meeuwen. Met een hattrick hielp hij Forum Sport aan een 3-0-voorsprong in de eerste helft. Na achttien minuten scoorde hij voor het eerst, in de 28ste minuut lag de tweede erin en in minuut 37 completeerde Steenvoorden zijn hattrick.

Steenvoorden was niet de enige die het net wist te vinden bij Forum Sport. Ook Mostava Frederik had zijn vizier op scherp, hij maakte er in de 67ste minuut 4-0 van. Edoardo Sauerwald en Orlando Agues Ribeiro deden er daarna nog een schepje bovenop: 6-0 voor de thuisploeg.

Zo slaagde De Meeuwen er niet in opnieuw punten bij te schrijven in de strijd tegen degradatie uit de eerste klasse. De ploeg van trainer Daan Eikenhout staat na vijftien wedstrijden op vijftien punten. Hekkensluiter RVVH kwam zaterdag dichterbij. Die ploeg versloeg Die Haghe en staat nu op elf punten.

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement