Volledig scherm
PREMIUM
Domenique van den Berge (paars shirt, links) en Mats Willemse (paars shirt, rechts) hielpen Bruse Boys aan een snelle, comfortabele voorsprong. © Marieke Mandemaker

De knop is om bij Bruse Boys

ZIERIKZEE - De opmars van Bruse Boys duurt voort. Op bezoek bij MZC’11 haalde de ploeg van Marco Groeneveld hard uit na een vroege voorsprong, het werd in de derby uiteindelijk 1-7. Het betekende de zevende overwinning in de laatste acht wedstrijden voor de formatie uit Bruinisse.

,,Begin nou gewoon goed.’’ Het waren de eerste, ietwat geïrriteerde woorden van Groeneveld toen zijn ploeg in de eerste 30 seconden tweemaal balverlies had geleden op eigen helft. Die woorden waren niet aan dovemans oren gericht en waren vooral aangekomen bij spits Domenique van den Berge. Nog geen 15 seconden na de uitbarsting van zijn trainer tekende de aanvaller met een prachtige volley voor de 0-1.

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Yarick Dorst moet wéér vooral verdedigen
    PREMIUM

    Yarick Dorst moet wéér vooral verdedigen

    BARENDRECHT - Na iets meer dan een kwartier voetballen, keek Yarick Dorst zaterdagmiddag enigszins vertwijfeld richting het scorebord. De cijfers waren hard en veelzeggend: 0-3. Ook tegen Hoek had Barendrecht zaterdag weinig in te brengen en verloor uiteindelijk met 0-4. Voor de derdedivisionist was het de vijfde nederlaag van het seizoen, waardoor het opnieuw moet vrezen dat het degradatievoetbal gaat spelen. ,,Dit hebben we vorig seizoen helaas ook al meegemaakt’’, aldus Dorst.