Volledig scherm
PREMIUM
75 jaar VV Kruiningen met van links naar rechts secretaris Simon op't Hof, voorzitter Jaap van Langevelde en de filmmakers Nicky en Mitchel Bauer. © Marcelle Davidse

De Bauer Brothers maakten een film over 75-jarig Kruiningen

KRUININGEN - Enthousiast werd er bij het weerzien op schouders geslagen en plagend over ondertussen grijze haren gestreken. De reünie bij het 75-jarige Kruiningen leverde zaterdagmiddag bekende plaatjes op van oude kameraden, uit de kleedkamer of langs de zijlijn. Voorzitter Jaap van Langevelde (63) genoot van de jubileumdag. ,,Ik ben trots op onze club.”

In de History Room op de Kruse Mat was de rijke geschiedenis van de vereniging samengevat. Op tafel lag bijvoorbeeld de oude sporttas van Van Langevelde zelf. Hij was een jaar of veertig geleden een betrouwbare keeper. ,,Ik ben er altijd zuinig op geweest.”

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
 1. Swingend Hoek legt in Sneek beslag op tweede-periodetitel
  DERDE DIVISIE ZATERDAG/VIDEO

  Swingend Hoek legt in Sneek beslag op twee­de-periodeti­tel

  SNEEK – Dankzij een klinkende overwinning op ONS Sneek legde Hoek zaterdagmiddag beslag op de tweede-periodetitel in de derde divisie. Ruim acht maanden nadat de ploeg promoveerde vanuit de hoofdklasse, weet het dat het na het reguliere seizoen opnieuw mag strijden om promotie, deze keer naar de tweede divisie. Er is ook nog een kans dat het die play-offs niet hoeft te spelen, want na de 1-5-zege in Friesland blijft de ploeg ook nog steeds een titelkandidaat.
 2. Jonathan Constansia: Ik zweer het, ik ben echt niet de moeilijkste
  PREMIUM

  Jonathan Constansia: Ik zweer het, ik ben echt niet de moeilijk­ste

  TERNEUZEN - Tijdens de laatste training voor het duel met ONS Sneek, grijpt Jonathan Constansia donderdagavond ineens naar zijn gezicht. In een duel met Daniel Akindayini is hij geraakt door de arm van de Engelse spits, precies op zijn oog. ,,Ik was even een deel van mijn zicht kwijt’’, zegt de middenvelder tegen fysiotherapeut Ruben Deij. Zijn trainer, Hugo Vandenheede, komt polshoogte nemen. Je ziet de trainer denken: als ‘Jona’ tegen Sneek maar kan spelen. ,,Al kan ik maar door één oog wat zien; ik speel gewoon’’, is Constansia stellig.