Volledig scherm
PREMIUM
75 jaar VV Kruiningen met van links naar rechts secretaris Simon op't Hof, voorzitter Jaap van Langevelde en de filmmakers Nicky en Mitchel Bauer. © Marcelle Davidse

De Bauer Brothers maakten een film over 75-jarig Kruiningen

KRUININGEN - Enthousiast werd er bij het weerzien op schouders geslagen en plagend over ondertussen grijze haren gestreken. De reünie bij het 75-jarige Kruiningen leverde zaterdagmiddag bekende plaatjes op van oude kameraden, uit de kleedkamer of langs de zijlijn. Voorzitter Jaap van Langevelde (63) genoot van de jubileumdag. ,,Ik ben trots op onze club.”

In de History Room op de Kruse Mat was de rijke geschiedenis van de vereniging samengevat. Op tafel lag bijvoorbeeld de oude sporttas van Van Langevelde zelf. Hij was een jaar of veertig geleden een betrouwbare keeper. ,,Ik ben er altijd zuinig op geweest.”

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
 1. Overwinning Hoek kost toch nog heel veel kracht
  DERDE DIVISIE/VIDEO

  Overwin­ning Hoek kost toch nog heel veel kracht

  RIJSSEN – Toen Roycel James na 51 minuten uit een vrije trap de 0-3 binnenschoot, leek er geen vuiltje aan de lucht voor Hoek. De ploeg van Lieven Gevaert leek Excelsior’31 eenvoudig over de knie te leggen, maar kwam uiteindelijk nog bedrogen uit. De thuisploeg kwam terug tot 2-3 en was na de rode kaart voor Michel Gerritsen Mulkes zelfs nog dicht bij de gelijkmaker. Die viel niet, dankzij een fantastische reflex van doelman Jordi de Jonghe.
 2. Yerseke kan het karwei niet afmaken tegen koploper
  video / TWEEDE KLASSE E

  Yerseke kan het karwei niet afmaken tegen koploper

  VLISSINGEN - Halverwege leek Yerseke met een 2-0-voorsprong nog op weg naar een stunt tegen koploper Nieuwenhoorn, maar de bezoekers zorgden er met drie goals na rust voor dat Yerseke toch met lege handen achter bleef. Oostkapelle/Domburg sloot de Walcherse derby met Arnemuiden (3-2) winnend af en Bruse Boys pakte drie punten in ‘s-Heer Arendskerke. MZC’11 won thuis met 2-1 van DBGC, waardoor de Zierikzeese ploeg oprukte naar de derde plaats op de ranglijst.