Gert-Jan van Leiden verlaat op een brancard het veld nadat zijn rechterschouder tijdens het duel met Ter Leede (3-2) uit de kom is geschoten. In het midden Ruben Deij, fysiotherapeut van Hoek.
Volledig scherm
PREMIUM
Gert-Jan van Leiden verlaat op een brancard het veld nadat zijn rechterschouder tijdens het duel met Ter Leede (3-2) uit de kom is geschoten. In het midden Ruben Deij, fysiotherapeut van Hoek. © Orange Pictures

Datum operatie is goed nieuws voor Hoek-speler Van Leiden

HOEK - Gert-Jan van Leiden wordt op vrijdag 22 november geopereerd aan zijn linkerschouder. De centrale verdediger van Hoek moet daarna tien dagen rustig aan doen en kan vervolgens met een fysiotherapeut aan zijn herstel gaan werken. Daar staat naar verwachting zo’n drie maanden voor, waardoor Van Leiden deze competitie nog in actie kan komen voor de derdedivisionist.

 1. KNVB schrapt competities in amateurvoetbal na besluit kabinet

  KNVB schrapt competi­ties in amateur­voet­bal na besluit kabinet

  De competities in het amateurvoetbal voor senioren liggen er definitief uit. Dat heeft de KNVB vandaag besloten nadat het kabinet gisteren de bestaande maatregelen in de strijd tegen het coronavirus grotendeels verlengde. Het besluit geldt voor de seniorencompetities veldvoetbal in de categorie A (eerste elftallen in de Tweede Divisie tot en met Vijfde Klasse). Voor de jeugd- en zaalcompetities in de categorie A blijven de opties open.
 1. Maarten Wijffels: 'Verdedingsfouten PSV zijn structureel'
  Play

  Maarten Wijffels: 'Verdedings­fou­ten PSV zijn structu­reel'

 2. Samenvatting | Ajax - PSV
  Play
  PREMIUM
  VIDEO

  Samenvat­ting: Ajax knikkert PSV uit bekertoer­nooi

  10 februari