De spelers van ASWH tijdens een drinkpauze.
Volledig scherm
De spelers van ASWH tijdens een drinkpauze. © AD

Daniel Wissel is weer trefzeker voor ASWH

HENDRIK-IDO-AMBACHT - Daniel Wissel leverde met een doelpunt een wezenlijk bijdrage aan de 3-2-zege van ASWH op Jong Sparta.

 1. Wilson voelt geen extra druk na matige seizoensstart van Hoek
  PREMIUM

  Wilson voelt geen extra druk na matige seizoens­start van Hoek

  HOEK – De selectie van Hoek vertrekt vrijdagmiddag al richting Assen, waar het zaterdagmiddag aantreedt tegen ACV. Op het duel met de promovendus staat aardig wat druk, omdat de Zeeuws-Vlaamse derdedivisionist ver van huis móet winnen. Daarmee kan het de vervelende smaak van de matige seizoensstart enigszins wegspoelen en tegelijkertijd verliest Hoek de topploegen niet nu al uit het zicht. ,,We hebben onszelf drie weken op rij tekort gedaan’’, zegt Fabian Wilson.
 2. Michel Korsuize (Krabbendijke) wil de beste keeper van de derde klasse worden
  PREMIUM

  Michel Korsuize (Krabben­dij­ke) wil de beste keeper van de derde klasse worden

  KRABBENDIJKE - Dat het ene seizoen het andere niet is, bleek afgelopen zaterdag maar weer. Toen Krabbendijke, vorig seizoen twaalfde in de derde klasse, bezoek kreeg van hoogvlieger Kapelle. Dat er vijf goals zouden vallen was gezien de krachtsverhoudingen misschien te verwachten, maar dat het 5-0 zou worden voor de formatie van Nels Rijvers zullen weinig mensen hebben voorspeld. Het moet de opmaat zijn voor een beter seizoen.En met doelman Michel Korsuize is het keepersprobleem in ieder geval opgelost.
 3. Eigen clublied voor Kruiningen dankzij ‘Kruse Matties’
  PREMIUM
  video

  Eigen clublied voor Kruiningen dankzij ‘Kruse Matties’

  KRUININGEN - Kruiningen-icoon Gert-Jan Van de Pol vult zijn vrije uurtjes niet meer in met zijn voetbalvrienden maar met The Smoothy Rockers. Veertien jaar lang stond hij vaak wat op de achtergrond als verdedigende middenvelder van het eerste elftal, maar tegenwoordig is hij wat meer de frontman. Samen met zijn bandje en een team aan vrijwilligers publiceerde hij dit weekend het nieuwe clublied met bijbehorende videoclip, waar menig betaald voetbalorganisatie een puntje aan kan zuigen.