Volledig scherm
Daniel Jansen © Paul ten Hacken

Daniel Jansen is achtste vertrekker bij VC Vlissingen

VLISSINGEN - Voetballer Daniel Jansen vertrekt bij hoofdklasser VC Vlissingen en gaat naar tweedeklasser Zeelandia Middelburg. De 24-jarige verdediger volgt daarmee het voorbeeld van Geraldi Geerman.

Na Geerman, Mart de Kroo, Jarreau Manuhuwa, Steve Schalkwijk (allen Goes), Yves Nyemb (Hoek), Hoessein Bouzambou, Giovanni Siereveld (beiden stoppen) is Daniel Jansen de achtste speler die volgend seizoen niet meer beschikbaar is voor trainer John Karelse. Tegenover hun vertrek staat in elk geval de komst van Raymond Wolff, Remon de Vlieger (beiden Goes) en Dennis Tukker (Zeelandia Middelburg).

Zondag speelt Vlissingen tegen Goes. 

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Sluiskil op de vingers getikt: minpunten voor ontbreken van spelregelbewijs
    PREMIUM

    Sluiskil op de vingers getikt: minpunten voor ontbreken van spelregel­be­wijs

    SLUISKIL - Ineens stonden er twee minpunten achter de naam van de Zeeuws-Vlaamse zondag-vijfdeklasser Sluiskil, een bescheiden en doorgaans nette vereniging. Navraag bij voetbalbond KNVB wees uit dat de club zich ook niet had misdragen. Eind vorig jaar, in het duel met koploper Nieuw Borgvliet (2-3-nederlaag), werden echter twee (jonge) spelers opgesteld die hun spelregelbewijs nog niet hadden en daarvoor is de club gestraft. Een primeur in Zeeland en behalve de puntenaftrek kreeg Sluiskil ook nog een geldboete.