Volledig scherm
PREMIUM
Barry van der Hooft. © Lex De Meester

Cruijffiaans

Column Barry van der HooftBericht van eerder deze week in een appgroep met vrienden. ‘Het begint om 20.00 uur. Zullen we om 19.15 uur vertrekken? Ik kan rijden’. De reactie van vriend P. was zoals wel vaker ad rem. ‘Als je op tijd vertrekt ken je nooit te laat komen’.

Cruijffiaans inderdaad en dat was niet zo gek. We hadden namelijk besloten naar de lezing van Auke Kok bij Porgy & Bess in Terneuzen te gaan. De schrijver kwam vertellen over de biografie die hij heeft geschreven over de grootste voetballer die Nederland ooit heeft voortgebracht.

  1. Flinke straffen voor Vlissingen-duo: Ben Sellam meer dan een jaar aan de kant, Roemeratoe enkele maanden

    Flinke straffen voor Vlissingen-duo: Ben Sellam meer dan een jaar aan de kant, Roemeratoe enkele maanden

    VLISSINGEN – De tuchtcommissie amateurvoetbal van de KNVB heeft Vlissingen-spelers Milton Roemeratoe en Karim Ben Sellam een straf opgelegd voor de incidenten waar de spelers bij waren betrokken tijdens het duel met FC Boshuizen. Ben Sellam kreeg de langste schorsing, bevestigt een woordvoerder van de tuchtcommissie tegenover deze krant. De reservedoelman van de zondag-eersteklasser moet in totaal vijftien maanden toekijken. Roemeratoe staat in totaal vier maanden aan de kant. Beide spelers hebben vier werkdagen de tijd om in beroep te gaan.