Archiefbeeld van een wedstrijd tussen Steen en HVV'24. In Sint Jansteen wordt dit weekend vanwege een coronabesmetting niet gevoetbald door de senioren.
Volledig scherm
Archiefbeeld van een wedstrijd tussen Steen en HVV'24. In Sint Jansteen wordt dit weekend vanwege een coronabesmetting niet gevoetbald door de senioren. © Camile Schelstraete

Corona zet streep door duels Steen, Kapelle en De Meeuwen

SINT JANSTEEN - Vanwege een coronabesmetting bij één speler van voetbalvereniging Steen, zijn de wedstrijden van de vier seniorenteams voor dit weekend afgelast. De jeugd van de Zeeuws-Vlaamse club kan zaterdag wel in actie komen.

 1. Voetbal Vodcast #8: ‘Het is lastig om het nu leuk te houden voor voetballers’
  VOETBAL VODCAST

  Voetbal Vodcast #8: ‘Het is lastig om het nu leuk te houden voor voetbal­lers’

  VLISSINGEN - Nu de voetbalcompetities tijdelijk zijn stilgelegd, wordt ook voor de PZC Voetbal Vodcast een pauze ingelast. In de achtste aflevering van dit seizoen gaat presentator Juriën Dam in gesprek met verslaggever Barry van der Hooft, die weet dat sommige clubs in groepjes van vier nog wel doortrainen. ,,Alleen is het wel lastig om het nu, zonder partijvormen, leuk te houden voor voetballers.’'
 2. Zeeuwse doelman ontwerpt en maakt zijn eigen keepershandschoenen
  PREMIUM

  Zeeuwse doelman ontwerpt en maakt zijn eigen keepers­hand­schoe­nen

  ULVENHOUT - Kocht hij vroeger zijn keepershandschoenen, dan telde hij daar zo’n zeventig euro voor neer. Tegenwoordig schommelt de prijs tussen de honderd en honderdtwintig euro. Nu maakt dat voor Sjef van der Kinderen weinig uit, aangezien hij bij zijn club het aankoopbonnetje zo’n drie keer per seizoen mag declareren. Maar het kan goedkoper én beter, dacht de Zeeuws-Vlaming, die nu al zo’n vijf jaar in Breda woont en sinds dit seizoen uitkomt voor het Ulvenhoutse UVV’40.