Volledig scherm
Graauw (groene shirts op archiefbeeld) knokte zich zondag naar een punt tegen Rimboe. © Camile Schelstraete

Corn Boys kan niet scoren, zelfs niet met drie man meer

VLISSINGEN - Graauw behaalde zondag een knap punt tegen Rimboe in de vijfde klasse A. Corn Boys kwam met drie man meer niet tot scoren tegen De Schutters en Vogelwaarde scoorde er zes tegen Hoofdplaat. In Bosschenhoofd verloor Aardenburg met 4-2 van Devo.

De Schutters-Corn Boys 1-0: ,,Het was echt een draak van een wedstrijd. Heel slecht veld en heel veel regen‘’, sprak John Moes, trainer van Corn Boys net na de wedstrijd. In de eerste helft ging het gelijk op, beide ploegen creëerden wat kansen maar kwamen niet tot een doelpunt. Net na de thee kwamen De Schutters op een 1-0-voorsprong. Na dit moment kreeg de scheidsrechter veel invloed op de wedstrijd en stuurde uiteindelijk drie spelers van De Schutters van het veld af. Corn Boys wist niet van te profiteren. ,,We kregen het niet voor elkaar, het ontbrak echt aan scherpte. Je moet met drie man meer zeker één keer scoren.‘’ Eindstand: 1-0.

Lepelstraatse Boys-SDO'63 3-1: De ploeg uit Lepelstraat begon sterk aan de wedstrijd en kwam al na vijf minuten op een 1-0-voorsprong. SDO'63 kreeg hierna wat meer grip op het spel en kwam via Dylan Dribbel op gelijke hoogte, 1-1. In het tweede deel van de wedstrijd ging de ploeg uit Lamswaarde vanuit de counter proberen te spelen. Dit pakte alleen niet goed uit. Lepelstraatse Boys maakte uit een counter de 2-1. ,,Na de achterstand hebben we proberen de gelijkmaker te maken maar dit lukte niet‘’, wist Danny Magito, trainer van SDO'63 te vertellen. Hierdoor profiteerde Lepelstraatse Boys en maakte er nog 3-1 van.

Graauw-Rimboe 1-1: ,,Rimboe was over de gehele wedstrijd gezien duidelijk de betere partij‘’, begon trainer Johnny Mercks van Graauw na afloop. Graauw kwam tegen de verhouding in wel op voorsprong. Fabian van Vliemberge werkte de bal na tien minuten in de eerste helft, achter zijn standbeen in de goal. Net voor rust deden de gasten wat terug, 1-1. In de tweede helft was het overwicht steeds meer voor de Brabantse ploeg. Dit leidde alleen niet tot hele grote kansen, waardoor de eindstand op 1-1 bleef steken. ,,We hebben verdiend een punt gepakt, met hard werken voor elkaar kom je ook een eind.‘’

Hoofdplaat-Vogelwaarde 0-6: Het eerste kwartier van de wedstrijd kon Hoofdplaat de ploeg uit Vogelwaarde nog redelijk bijbenen. Hierna werd Vogelwaarde sterker en scoorde Jasper van den Ouden na 25 minuten de 0-1. Het tweede doelpunt kwam op naam van Jeffrey Geers, die met een afstandsschot de keeper verschalkte. Nog voor rust werd het 0-3 via Bjorn Luijcks. Na de rust was het spelbeeld vrijwel hetzelfde. Dennis van Passel maakte de vierde treffer van de wedstrijd. De laatste twee doelpunten kwamen wederom op naam van Bjorn Luijcks, die hiermee een hattrick voor zijn rekening nam. 0-6. ,,Het was meer dan een verdiende overwinning‘’, concludeerde Patrick Boute, trainer van Vogelwaarde na afloop.

Sluiskil-NVS 0-2: Sluiskil begon heel sterk aan de wedstrijd tegen NVS. Binnen het half uur kwamen ze drie keer oog in oog te staan met de keeper, maar kregen de bal er niet in. ,,Je kent de voetbalwet, als je hem zelf niet maakt, maakt de tegenstand hem‘’, vertelde oefenmeester Veli Eryürük van Sluiskil. NVS maakte net voor rust uit een corner de openingstreffer, 0-1. In het tweede bedrijf had Sluiskil wat omzettingen gedaan en drukte ze vooruit. Hasan Basagac schoot nog een bal op de kruising voor Sluiskil. Vijf minuten voor tijd maakte de ploeg uit Nieuw-Vosmeer uit een counter de 0-2. ,,We hebben alle risico's genomen voor een gelijkspel, maar het mocht niet zo zijn.‘’

DEVO-Aardenburg 4-2: DEVO, de ploeg uit Bosschenhoofd, kwam al vroeg in de wedstrijd op voorsprong. ,,We begonnen niet goed en dit zette eigenlijk de toon voor heel de wedstrijd. Niet strijdvaardig en te weinig inzet‘’, concludeerde Fonnie Verstraeten, trainer van Aardenbrug na afloop. Niek van Sprundel wist nog wel de gelijkmaker te maken. Net voor het rustsignaal kwam DEVO opnieuw op voorsprong, 2-1. Vroeg in de tweede helft was daar het derde doelpunt voor de Brabantse ploeg. Benedict van de Walle maakte namens Aardenburg de aansluitingstreffer. Na een handsbal ging de bal op de penaltystip en werd het 4-2.

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement