Hans Barth (rechts) schudt de hand van zijn opvolger Ad Coppoolse.
Volledig scherm
Hans Barth (rechts) schudt de hand van zijn opvolger Ad Coppoolse. © VV Oostkapelle

Coppoolse volgt Barth op als voorzitter van VV Oostkapelle

OOSTKAPELLE - Ad Coppoolse is de nieuwe voorzitter van voetbalvereniging Oostkapelle. Coppoolse werd tijdens de algemene ledenvergadering gekozen als nieuwe voorzitter van de club waarvan het eerste elftal uitkomt in de tweede klasse van het zaterdagvoetbal.

 1. Bij RCS zorgen Janisse en Davidse voor de juiste mix
  PREMIUM

  Bij RCS zorgen Janisse en Davidse voor de juiste mix

  OOST-SOUBURG - De cijfers waren vaak indrukwekkend, toch was er nagenoeg ieder seizoen in de laatste vier jaar net één club in de derde klasse beter dan RCS. Dit jaar lijkt het een tweestrijd te gaan worden met Luctor Heinkenszand. Met de nodige versterkingen van buitenaf, de terugkeer van Marlo Janisse en het doorbreken van jeugdspeler Dyllan Davidse lijkt de juiste mix tussen voetballen en strijd leveren te zijn gevonden.
 2. Eén goede helft is onvoldoende voor Hoek
  PREMIUM

  Eén goede helft is onvoldoen­de voor Hoek

  HOEK - Het scorebord in Hoek gaf aan dat er nog negen minuten waren te spelen, toen het muisstil langs het veld werd. Aanjager Erwin Franse eruit, Mike Segers erin. Die wissel zorgde voor onbegrip bij de supporters, die twijfelden aan het voetbalverstand van de trainer. In de minuten die volgden, creëerde de Zeeuws-Vlaamse derdedivisionist niks meer. FC Lisse, dat in de eerste twee duels één puntje had vergaard, kwam met de schrik vrij en prees zich gelukkig met een 1-2-zege.
 3. Nu jaagt Tom Boere bij Türkgücü op goals
  PREMIUM

  Nu jaagt Tom Boere bij Türkgücü op goals

  MÜNCHEN - Hij stuurt zijn auto deze middag door de hoofdstad van deelstaat Beieren, op weg naar zijn appartement in de wijk Schwabing, niet ver van de Allianz Arena van Bayern München en het Olympiapark. In het stadion dat daar nog altijd ligt, schoot Marco van Basten in de EK-finale van 1988 op onnavolgbare wijze de 2-0 binnen. Op diezelfde plek, op voor Nederlanders toch wel heilige grond, hoopt Boere straks ook trefzeker te zijn.