Volledig scherm
© PZC

Concurrentie geeft Martijn Simonse opnieuw ruim baan in topscorersklassement

TOPSCORERSVLISSINGEN - Martijn Simonse was weer de enige doelpuntenmaker in de top 5 van het PZC-topscorersklassement. De aanvaller van Luctor Heinkenszand scoorde twee keer in de 9-0-overwinning op Bevelanders en bracht zijn seizoenstotaal daarmee op 29 doelpunten.

Met dat aantal staat hij op 43,5 punten. Daarmee heeft hij meer dan vijf (doel)punten voorsprong op Joran Maliepaard die geen goals aan zijn totaal van 38 kon toevoegen. Ook de andere top 5-schutters stonden droog: Kyle Doesburg, Rik Impens (beiden Hoek) en Ronald Zwager (Duiveland).

De enige andere doelpuntenmaker van dit weekeinde in de top 10 is Erwin Franse. Na de winterstop vindt de aanvaller van Goes het net minder makkelijk dan ervoor, maar zondag maakte hij zijn twaalfde doelpunt het seizoen. Hij staat nu achtste.

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Wijkhuijs heeft zijn rol bij Hoek wel geaccepteerd
    PREMIUM

    Wijkhuijs heeft zijn rol bij Hoek wel geaccep­teerd

    HEEMSKERK - Marijn Wijkhuijs kreeg zaterdagmiddag onverwacht een basisplaats bij Hoek, nadat Thomas van Renterghem vlak voor het einde van de warming-up door zijn enkel was gegaan. ,,Ik heb, denk ik, een minuut of vijf gehad om me klaar te maken’’, lachte Wijkhuijs na afloop. ,,Ik dacht vooral: hehe, eindelijk weer eens lekker spelen.’’ Hij maakte tegen Odin'59 de 90 minuten vol en boekte met zijn ploeg een minimale zege (0-1).