Volledig scherm
Niek van den Houten. © Willem Mieras

Colijnsplaatse Boys verlengt met Van den Houten

COLIJNSPLAAT - Niek van den Houten is ook volgend seizoen trainer van het eerste elftal van Colijnsplaatse Boys. Het bestuur van de zaterdag-vierdeklasser heeft het contract met de oefenmeester met één jaar verlengd. Van den Houten is nu aan zijn tweede seizoen bezig bij de club.

In het verleden was de vader van AFC-voetballer Thomas van den Houten werkzaam bij onder meer Heinkenszand, Patrijzen en VCK. Met Colijnplaatse Boys eindigde hij in zijn eerste seizoen op de elfde plaats. Nu, in zijn tweede seizoen, bezet hij met zijn ploeg de vierde plaats. De achterstand op koploper Lewedorpse Boys bedraagt acht punten.

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Ploeterend Hoek moet derde nederlaag op rij slikken
    DERDE DIVISIE ZATERDAG I Video

    Ploeterend Hoek moet derde nederlaag op rij slikken

    HOEK – De thuiswedstrijd tegen Jong FC Groningen was zaterdagmiddag nog maar negen minuten oud, toen Hoek al aan een kansloze middag bezig leek te zijn. Door twee treffers van de bezoekers (0-2) liep de derdedivisionist razendsnel achter de feiten aan. Na de 0-3 kort na rust leek het duel definitief gespeeld, maar in de slotfase kende Hoek onverwacht nog een opleving. Die kwam echter te laat, waardoor de ploeg van Hugo Vandenheede met 3-4 onderuit ging.