Youssef el Badey (rechts) spreekt zijn spelersgroep toe, voorafgaand aan de laatste training voor het openingsduel met TPP/Feyenoord Futsal.
Volledig scherm
PREMIUM
Youssef el Badey (rechts) spreekt zijn spelersgroep toe, voorafgaand aan de laatste training voor het openingsduel met TPP/Feyenoord Futsal. © Lex De Meester

Coach El Badey weet dat het een pittig seizoen wordt met zijn nieuwe club Groene Ster

VLISSINGEN - Op de plek waar Groene Ster Vlissingen in april het vorig seizoen afsloot, begint voor de Zeeuwse eredivisionist vrijdag ook de nieuwe voetbaljaargang. De zaalvoetballers verloren op 20 april in het Topsportcentrum in Rotterdam de bekerfinale van FC Eindhoven en komen daar vrijdag in actie tegen TPP/Feyenoord Futsal. ,,Het wordt een zwaar en pittig seizoen’’, weet Youssef El Badey.

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Bescheiden vertrekker Douwe de Kok: ‘Er is niks mis met een dienstbare speler’
    PREMIUM

    Bescheiden vertrekker Douwe de Kok: ‘Er is niks mis met een dienstbare speler’

    TERNEUZEN - ‘Douwe, sta je rechtsback vandaag? Ja? Oh, gelukkig.’ Het waren de wat plagerige woorden van de destijds VC Vlissingen-speler Jonathan Constansia, gericht aan het adres van Douwe de Kok (27), die toen nog met Terneuzen actief was in de eerste klasse. ,,Ik dacht echt: hopelijk overleef ik dit en word ik niet voor gek gezet’’, haalt De Kok de herinnering uit zijn tienerjaren boven.