Volledig scherm
Carlos de Jonge gaat volgend seizoen voor zijn tweede jaar bij SSV'65. © ruben oreel

Carlos de Jonge zet een nieuwe krabbel

GOES - Carlos de Jonge is ook volgend seizoen de hoofdtrainer van voetbalvereniging SSV’65. De oefenmeester uit Wolphaartsdijk is momenteel aan zijn eerste jaar bezig bij de club.

Vanwege fysieke malheur had De Jonge enkele jaren geleden een punt achter zijn trainerscarrière gezet. Het bloed kroop echter waar het niet gaan kon en stapte hij afgelopen zomer in bij de club uit Goes als vervanger van Romeo van Aerde.

Onder zijn leiding bezet SSV’65 nu een plaats in de subtop van de tweede klasse E in het zaterdagvoetbal. De ploeg zou de competitie zaterdag herstarten met een thuiswedstrijd tegen Klundert, maar vanwege een sterfgeval bij de Brabantse tegenstander is dat duel uitgesteld naar zaterdag 17 februari.

SSV’65 moet wel op zoek naar een tweede trainer, want Arjan Sandee heeft te kennen gegeven dat hij vertrekt naar zaterdag-vierdeklasser Wolfaartsdijk, waar hij Miguel Walraven opvolgt. Sandee was eerder hoofdtrainer van onder meer Wemeldinge, De Meeuwen en Colijnsplaatse Boys.

Met SSV’65 2 komt hij momenteel uit in de reserve-hoofdklasse.

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. ‘De volgende? Doe maar de grote buurman Ajax, in de Arena’
    PREMIUM

    ‘De volgende? Doe maar de grote buurman Ajax, in de Arena’

    AMSTERDAM - Tien minuten voor de aftrap blaast Jack van Gelder dikke wolken sigarenrook over de tribune. De anchorman van Ziggo Sport is een AFC’er in hart en nieren en is er eens goed voor gaan zitten. Want het duel in de eerste ronde van de KNVB beker met Telstar, dat zou wel eens een bijzonder potje kunnen worden. Iets meer dan twee uur later komt hij met een vrolijk gezicht de kleedkamer uit, waar de spelers luidruchtig hun feestje vieren. Van Gelder heeft aan één woord genoeg: ,,Lekker.’’