Volledig scherm
© PZC

Can Özgan kruipt voorzichtig naar Steve Schalkwijk toe

TOPSCORERSVLISSINGEN - Steve Schalkwijk had een vrij weekendje met Goes en zijn koppositie in het PZC-topscorersklassement kwam niet in gevaar.

 1. Eigen clublied voor Kruiningen dankzij ‘Kruse Matties’
  PREMIUM
  video

  Eigen clublied voor Kruiningen dankzij ‘Kruse Matties’

  KRUININGEN - Kruiningen-icoon Gert-Jan Van de Pol vult zijn vrije uurtjes niet meer in met zijn voetbalvrienden maar met The Smoothy Rockers. Veertien jaar lang stond hij vaak wat op de achtergrond als verdedigende middenvelder van het eerste elftal, maar tegenwoordig is hij wat meer de frontman. Samen met zijn bandje en een team aan vrijwilligers publiceerde hij dit weekend het nieuwe clublied met bijbehorende videoclip, waar menig betaald voetbalorganisatie een puntje aan kan zuigen.
 2. Wilson voelt geen extra druk na matige seizoensstart van Hoek
  PREMIUM

  Wilson voelt geen extra druk na matige seizoens­start van Hoek

  HOEK – De selectie van Hoek vertrekt vrijdagmiddag al richting Assen, waar het zaterdagmiddag aantreedt tegen ACV. Op het duel met de promovendus staat aardig wat druk, omdat de Zeeuws-Vlaamse derdedivisionist ver van huis móet winnen. Daarmee kan het de vervelende smaak van de matige seizoensstart enigszins wegspoelen en tegelijkertijd verliest Hoek de topploegen niet nu al uit het zicht. ,,We hebben onszelf drie weken op rij tekort gedaan’’, zegt Fabian Wilson.