Volledig scherm
Cadzand wijkt voor de bekerduels met Aardenburg en RIA W. uit naar de velden van Groede en Sluis. © Peter Nicolai

Cadzand speelt bekerduels op velden van andere clubs

CADZAND - Vanwege de slechte staat van de velden moet het eerste elftal van Cadzand voor de komende twee bekerwedstrijden uitwijken naar verenigingen in de omgeving. De zaterdag-vierdeklasser speelt de duels met Aardenburg en RIA W. op de velden van respectievelijk Groede en Sluis.

Cadzand verloor de eerste wedstrijd in het toernooi om de districtsbeker afgelopen zaterdag met 5-2 van Philippine. Het thuisduel met Aardenburg wordt aanstaande zaterdag (aftrap 14.30 uur) op het veld van zondag-vierdeklasser Groede gespeeld. Het laatste pouleduel van de Zeeuws-Vlaamse club, op zaterdag 14 september tegen RIA W., vindt plaats bij SV Sluis. De aftrap is die middag om 17.00 uur.

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Voetbal Vodcast #1: ‘Dat Hoek-Goes zaterdag om 14.30 uur wordt gespeeld, kost heel veel toeschouwers’
    video

    Voetbal Vodcast #1: ‘Dat Hoek-Goes zaterdag om 14.30 uur wordt gespeeld, kost heel veel toeschou­wers’

    VLISSINGEN - In de derde divisie zijn de twee Zeeuwse clubs al een maand onderweg, komend weekend gaan ook de overige voetbalclubs van start in de verschillende competities. Genoeg te bespreken dus in de eerste aflevering van het nieuwe seizoen van de PZC Voetbal Vodcast, waarbij presentator Juriën Dam in gesprek gaat met sportverslaggevers Barry van der Hooft en Rudy Boogert.