Cadzand wijkt voor de bekerduels met Aardenburg en RIA W. uit naar de velden van Groede en Sluis.
Volledig scherm
Cadzand wijkt voor de bekerduels met Aardenburg en RIA W. uit naar de velden van Groede en Sluis. © Peter Nicolai

Cadzand speelt bekerduels op velden van andere clubs

CADZAND - Vanwege de slechte staat van de velden moet het eerste elftal van Cadzand voor de komende twee bekerwedstrijden uitwijken naar verenigingen in de omgeving. De zaterdag-vierdeklasser speelt de duels met Aardenburg en RIA W. op de velden van respectievelijk Groede en Sluis.

Cadzand verloor de eerste wedstrijd in het toernooi om de districtsbeker afgelopen zaterdag met 5-2 van Philippine. Het thuisduel met Aardenburg wordt aanstaande zaterdag (aftrap 14.30 uur) op het veld van zondag-vierdeklasser Groede gespeeld. Het laatste pouleduel van de Zeeuws-Vlaamse club, op zaterdag 14 september tegen RIA W., vindt plaats bij SV Sluis. De aftrap is die middag om 17.00 uur.

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Bankzitter Nando Pijnenburg kampioen met Zelzate
    PREMIUM

    Bankzitter Nando Pijnenburg kampioen met Zelzate

    ZELZATE - Waar het in het Nederlands amateurvoetbal nog tamelijk ongewis is over hoe het seizoen 2019/2020 afloopt, is in België afgelopen week al duidelijkheid geschapen. De amateurcompetities zijn per direct beëindigd en besloten is dat de huidige ranglijst meteen de eindrangschikking is. Een besluit dat natuurlijk het nodige stof doet opwaaien. Voor de Goese keeper Nando Pijnenburg en zijn KVV Zelzate pakt het besluit goed uit, al is van een uitgelaten feeststemming geen sprake.