Volledig scherm
© Getty Images

BSC-toernooi met spoed op zoek naar een vervanger voor Jeka

NIEUWDORP - De organisatie van het BSC-toernooi is met spoed op zoek naar een vervanger voor Jeka. Die club zou deze zaterdag in de finaleronde van het toernooi strijden om de plaatsen 5 t/m 8.

,,Woensdag kregen we te horen dat Jeka niet voldoende spelers op de been kon brengen. Een beetje vreemd, want vorige week waren ze nog met dertig man aanwezig op ons toernooi‘’, aldus Peter de Vos van de organisatie.

De organisatie is nu op zoek naar bij voorkeur een ploeg uit de tweede of derde klasse om Jeka te vervangen. De wedstrijden beginnen om 16.30 uur. Jeka zou eerst tegen Terneuzen spelen en daarna tegen de winnaar van de wedstrijd tussen Nieuwdorp en Kapelle.

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Voetbal Vodcast #1: ‘Dat Hoek-Goes zaterdag om 14.30 uur wordt gespeeld, kost heel veel toeschouwers’
    video

    Voetbal Vodcast #1: ‘Dat Hoek-Goes zaterdag om 14.30 uur wordt gespeeld, kost heel veel toeschou­wers’

    VLISSINGEN - In de derde divisie zijn de twee Zeeuwse clubs al een maand onderweg, komend weekend gaan ook de overige voetbalclubs van start in de verschillende competities. Genoeg te bespreken dus in de eerste aflevering van het nieuwe seizoen van de PZC Voetbal Vodcast, waarbij presentator Juriën Dam in gesprek gaat met sportverslaggevers Barry van der Hooft en Rudy Boogert.