Volledig scherm

Bruse Boys na knappe zege op SHO nog in race voor directe handhaving

OUD-BEIJERLAND - Bruse Boys maakt met nog één wedstrijd te gaan nog altijd kans zich te handhaven in de eerste klasse. De ploeg won zaterdag knap met 2-3 bij het hoger geklasseerde SHO.

De thuisploeg kwam na elf minuten al op voorsprong door een goal van Mikula Ristic. Maar tien minuten later zorgde Tom Blomaard alweer voor de gelijkmaker. Met die 1-1-stand gingen de ploegen ook de rust in.

Een kwartier na de pauze nam Bruse Boys de leiding. Vanaf de penaltystip schoot Mats Willemse raak. Maar Ristic deed een minuut later hetzelfde en zorgde voor de 2-2. Vervolgens gingen beide ploegen op zoek naar de zege en trokken de Zeeuwen aan het langste eind. Tommy Pronk maakte een minuut voor tijd de 2-3.

Door de zege blijft de achterstand van Bruse Boys op de veilige nummer elf, Zuidland, twee punten. Komende zaterdag spelen de twee ploegen tegen elkaar en wordt bekend wie zich direct handhaaft in de eerste klasse. Direct degraderen kan Bruse Boys in ieder geval niet meer. De ploeg speelt sowieso nacompetitie.

SHO-Bruse Boys 2-3: 11. Miluka Ristic 1-0, 22. Tom Blomaard 1-1, 59. Mats Willemse 1-2 (pen), 60. Mikula Ristic 2-2 (pen), 89. Tommy Pronk 2-3

  1. Hoek heeft al snel gezien wat spits Akindayini in huis heeft

    Hoek heeft al snel gezien wat spits Akindayini in huis heeft

    HOEK - Na het afhaken van Niek van Sprundel wilden de beleidsbepalers van Hoek zich graag aanvallend versterken. Dinsdagavond stapten daarom twee testspelers het veld op, die zich mochten komen bewijzen. Alex Assontsa (19) is een buitenspeler uit België. Hij werd de afgelopen maanden door Union Sint-Gillis, dat op het tweede niveau in België uitkomt, verhuurd aan eerste-provincialer Auderghem. Maar de meeste ogen waren dinsdag op Daniel Akindayini gericht.