Volledig scherm
Breskens (rechts) heeft nog altijd geen trainer voor volgend seizoen. © Peter Nicolai

Breskens heeft nog steeds geen trainer gevonden

BRESKENS - Zondag-vierdeklasser Breskens is nog steeds op zoek naar een nieuwe trainer voor volgend seizoen. Er waren volgens voorzitter Hans Bakker vier kandidaten om de vacante positie in te vullen, maar een nieuwe oefenmeester is nog niet gevonden.

Thomas Ragut en Michel Leonhart golden als de voornaamste kandidaten om Bart Corstanje, die na één seizoen vertrekt, op te volgen. ,,We hebben met hen gesprekken gevoerd, maar het is niet gelukt om één van de twee vast te leggen’’, aldus Bakker. ,,Zo vond Thomas Ragut de afstand tussen zijn woonplaats en Breskens, vanwege de reistijd, nogal een bezwaar.’’

Bakker weet dat de spoeling in deze fase van de competitie dunner wordt, maar is ervan overtuigd dat er volgend seizoen een trainer voor de eerste selectie van Breskens zal staan. ,,Die komt er zeker. Als het niet lukt om iemand van buitenaf vast te leggen, dan kunnen we ook binnen onze club kijken naar een trainer. Dat moet dan als een overbruggingsjaar worden gezien.’’

De laatste tien jaar stonden er acht verschillende (interim-)trainers voor de eerste selectie. Breskens bezet momenteel de vierde plaats. De ploeg van de na één seizoen vertrekkende Bart Corstanje heeft tien punten minder dan leider Steen, maar speelde ook twee duels minder.

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Sven de Wilde uit Hulst schudt de spieren van de internationals van Guinee los
    PREMIUM

    Sven de Wilde uit Hulst schudt de spieren van de internatio­nals van Guinee los

    HULST - Terwijl het zonnetje het bezoek aan het terras al zeer aangenaam maakt, gaat ook de lach op zijn gezicht nog wat extra schijnen. Plots een appje van Ibrahima Traoré. Traoré, aanvoerder van Guinee en aanvaller bij het Duitse Borussia Mönchengladbach. ,,Kijk, ook dit dan weer hé. Het hele avontuur; ik kan het eigenlijk nog steeds niet geloven”, zo vat de 25-jarige Sven de Wilde zijn verhaal samen.