Stéphane Cépèro op archiefbeeld.
Volledig scherm
Stéphane Cépèro op archiefbeeld. © Lex de Meester


Stéphane Cépèro opnieuw trainer MZVC

MIDDELBURG - Stéphane Cépèro is met ingang van het seizoen 2020-2021 de nieuwe hoofdtrainer van MZVC. Hij volgt Jacques Blijlevens op, die na drie seizoenen vertrekt bij de Middelburgse vierdeklasser.

Cépèro is geen onbekende bij MZVC. Bij de oprichting van de club, twintig jaar geleden, was hij als speler actief. Tussen 2011 en 2014 stond hij als trainer voor de groep. In die periode werden twee promoties gevierd en klom MZVC van de vierde naar de tweede klasse.

Dit seizoen fungeerde Cépèro bovendien al een aantal maanden als interim-trainer, toen Blijlevens om gezondheidsredenen tijdelijk uit de roulatie was. Recent gaf Blijlevens te kennen dat hij na dit seizoen zou stoppen bij MZVC.

Voor het bestuur voelde het heel logisch om als eerst mogelijke opvolger Cépèro te polsen. ,,Stéphane past bij de club, heeft een heldere voetbalvisie en is in staat om met onze nog relatief jonge spelersgroep plezier en resultaat te combineren. Wij kijken uit naar de hernieuwde samenwerking!”

  1. Als het aan De Visser ligt, laat VC Vlissingen de zondagtak vallen
    PREMIUM

    Als het aan De Visser ligt, laat VC Vlissingen de zondagtak vallen

    VLISSINGEN - Samen met Rob Vergouwen hield Johan de Visser in 2010 VC Vlissingen in leven. In de jaren die volgden groeide zakenman De Visser bij de Walcherse voetbalvereniging uit tot een belangrijke steunpilaar. Die tijd is nu voorbij, benadrukt hij tijdens een interview meerdere keren. Als het aan De Visser ligt stopt VC Vlissingen met de zondagtak en wordt er geld en energie in de uitgeholde jeugdafdeling gestoken. Al heeft hij binnen het bestuur van de club nog weinig medestanders. ,,Want VC Vlissingen wordt geregeerd door emotie.’’