Volledig scherm
Menno de Nooijer (rechts), hier in actie tegen Oostkapelle, won de Borsele Sloepoort Cup vorig jaar met De Meeuwen. © Johan van der Heijden

Borsele Sloepoort Cup gaat zaterdag van start in Nieuwdorp

VLISSINGEN - Op de velden van voetbalvereniging Nieuwdorp wordt zaterdagmiddag de eerste speeldag van de Borsele Sloepoort Cup afgewerkt. Het jaarlijkse toernooi is deze keer over vijf dagen uitgesmeerd.

In poule A staat tweedeklasser Arnemuiden zaterdagmiddag tegenover Zeelandia Middelburg, dat het zondagvoetbal inmiddels heeft verruild voor de vierde klasse zaterdag. Het andere duel gaat tussen zondag-eersteklasser VC Vlissingen en zaterdag-tweedeklasser Oostkapelle. Beide duels starten tegelijkertijd, om 14.30 uur. De winnaars spelen aanstaande woensdag (14 augustus) om 19.00 uur om de winst in poule A, op hetzelfde tijdstip is die avond ook de strijd om de derde plaats.

Volgende week zaterdag (17 augustus) komen de poules B1 en B2 in actie. Vanaf 14.30 uur spelen dan Kapelle, Serooskerke, RCS en Jeka, de enige deelnemer van buiten Zeeland. Om 17.00 uur begint de volgende poule, met Nieuwdorp, De Meeuwen, VCK en Terneuzen, de enige Zeeuws-Vlaamse deelnemer in Nieuwdorp. Op dinsdag 20 augustus is het de beurt aan poule C, met Patrijzen, DwO’15, Vlissingen zaterdag en MZVC. Op zaterdag 24 augustus wordt de Borsele Sloepoort Cup vervolgens afgesloten, met de finaledag voor de clubs die in de poules B1, B2 en C zijn ingedeeld.

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Flinke straffen voor Vlissingen-duo: Ben Sellam meer dan een jaar aan de kant, Roemeratoe enkele maanden

    Flinke straffen voor Vlissingen-duo: Ben Sellam meer dan een jaar aan de kant, Roemeratoe enkele maanden

    VLISSINGEN – De tuchtcommissie amateurvoetbal van de KNVB heeft Vlissingen-spelers Milton Roemeratoe en Karim Ben Sellam een straf opgelegd voor de incidenten waar de spelers bij waren betrokken tijdens het duel met FC Boshuizen. Ben Sellam kreeg de langste schorsing, bevestigt een woordvoerder van de tuchtcommissie tegenover deze krant. De reservedoelman van de zondag-eersteklasser moet in totaal vijftien maanden toekijken. Roemeratoe staat in totaal vier maanden aan de kant. Beide spelers hebben vier werkdagen de tijd om in beroep te gaan.