Volledig scherm
Julius Bliek revancheerde zich met Go Ahead Eagles © BSR Agency

Bliek wint ruim, week na dikke nederlaag

VLISSINGEN - Voetballer Julius Bliek heeft zich vrijdagavond gerevancheerd voor de blamage van een week eerder tegen Cambuur Leeuwarden. Dat duel eindigde in een 5-0-overwinning voor de Friezen. Deze keer, in de vierde speelronde, werd er thuis met 4-0 gewonnen van Jong FC Utrecht.

Bliek, afkomstig uit Burgh-Haamstede, had weer een basisplaats. De verdediger kwam met de Deventer ploeg binnen elf minuten op een 2-0-voorsprong. In de tweede helft denderde het team door.

Bij NAC, dat met 1-0 won van Cambuur en gedeeld koploper bleef, mochten Jan Paul van Hecke - vorige week gedebuteerd in het betaalde voetbal - en Yassine Azzagari de gehele wedstrijd de bank warm houden. 

Daan Klomp uit Wissenkerke speelde met Helmond Sport met 1-1 gelijk tegen Almere City. De Zeeuwse verdediger mocht een week na de grote nederlaag tegen NAC (5-0) niet in de basis beginnen. Hij viel in de 73ste minuut in.

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Youssef ‘El Professore’ el Badey doktert alles uit bij Groene Ster Vlissingen
    PREMIUM

    Youssef ‘El Professore’ el Badey doktert alles uit bij Groene Ster Vlissingen

    VLISSINGEN - Youssef el Badey werd deze zomer bij Groene Ster Vlissingen de opvolger van de na twee seizoenen vertrokken Samir Yaqoobi. Hij kreeg bij zijn vorige club Futsal Apeldoorn van zijn spelers en de voorzitter de bijnaam 'El Professore' . ,,Ik vind het wel een mooie titel, hoor.’’ Een monoloog over de wijk schoonvegen, Marino Pusic, systeemverdedigen en Edwin Grünholz. ,,Ik ging alleen voor hem kijken.‘’