Bjorn Quartel in actie voor Kloetinge tegen Goes.
Volledig scherm
Bjorn Quartel in actie voor Kloetinge tegen Goes. © willem mieras

Bjorn Quartel zet punt achter zijn loopbaan bij Baronie

BREDA - Voetballer Bjorn Quartel (30 jaar) zet een punt achter zijn carrière bij Baronie. Dat heeft hij Jurriaan van Poelje, zijn trainer bij de club, laten weten.

 1. Van Drongelen is blij met transfer, maar: ‘Het is emotioneel gezien niet makkelijk om weg te gaan bij HSV en uit Hamburg’
  PREMIUM
  VIDEO

  Van Drongelen is blij met transfer, maar: ‘Het is emotioneel gezien niet makkelijk om weg te gaan bij HSV en uit Hamburg’

  BERLIJN - Als Rick van Drongelen komende week zijn appartement in Hamburg leeg haalt, komt hij ook een bijzondere iPad tegen. Die kreeg hij meer dan een jaar geleden van vertegenwoordigers van een Engelse club, die in een presentatie op het apparaat precies lieten zien welke plannen ze met de verdediger hadden. Het was destijds echter niet het juiste moment voor een transfer, waar dat nu wel het geval is.
 2. Rik redde bij Terneuzense Boys het leven van medetrainer, die net als Eriksen plots omviel op het veld
  PREMIUM

  Rik redde bij Terneuzen­se Boys het leven van medetrai­ner, die net als Eriksen plots omviel op het veld

  TERNEUZEN - De voetbalwereld was vorige week zaterdag in shock na het plotselinge neervallen van Christian Eriksen in het EK-duel Denemarken-Finland. Door alert handelen van medici en medespelers heeft hij het overleefd. Tweeënhalve week daarvoor gebeurde iets vergelijkbaars op het veld van Terneuzense Boys. Ook daar liep het goed af. ,,Wij waren tóen al wakker geschud”, zegt voorzitter Peter van den Kieboom. ,,Bepaalde zaken gaan we hier meteen aanscherpen.”