Marcel Lourens (midden) geeft tijdens het duel met Nieuw-Lekkerland aanwijzingen aan Valentijn van Keulen. Links Timo Jansen, die naar SSV'65 vertrekt.
Volledig scherm
PREMIUM
Marcel Lourens (midden) geeft tijdens het duel met Nieuw-Lekkerland aanwijzingen aan Valentijn van Keulen. Links Timo Jansen, die naar SSV'65 vertrekt. © Peter Verheijen

Bij Kloetinge balen ze, maar is er ook begrip

videoKLOETINGE - Het had het jaar van Kloetinge moeten worden. Onder de noemer ‘Project 2020’ moest dit seizoen de zo gewenste promotie naar de hoofdklasse worden bewerkstelligd. De ploeg van Marcel Lourens was goed op weg, maar krijgt dus niet de kans om de finish te bereiken. De oefenmeester was er even goed ziek van, maar kijkt ook al snel weer vooruit.

De trainer uit Middelburg ging dinsdagavond nog even langs bij zijn club om wat materialen op te halen, kwam op de terugweg collega Alexander van Keulen tegen en wisselde met de trainer van Yerseke nog even van gedachte over een definitief einde van het seizoen. Toen Lourens zijn telefoon in de auto bekeek, wist hij genoeg. ,,Ik zag alleen maar teleurgestelde berichten, toen wist ik natuurlijk wel hoe laat het was.”